منم دو روز پیش باشوهرم بحث و دعوا داشتم میخام تحریمش کنم ینی اشتباهه؟؟؟؟
بله کاملا
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعوامون یا به خاطر زود انزالی بوده یا به خاطر عدم رضایت از رابطه.هر دومونم تا صبح نمیخوابیدیم ...
چقدر بد
ادم واقعا از رابطه سرد میشه
برا ماهم پیش اومده اینطور چیزا یکی دوبار ولی اون لحظه کارو تموم میکنیم و اصلا به روی همنمیاریم و بعدا راجبش اگه بحثش افتاد صحبت میکنیم
حالا تو ناراضی هستی دعوا درست میکنی یا همسرت؟
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
آره قبلنا رابطه جنسیمون با کیفیت نبود چون اوایل ازدواجمون خیلی مشکلات داشتیم خیلی بحث و جدال داشتیم همونا باعث میشد مشکلاتمون تا تو رختخوابمونم کشیده میشد هر دومون بهونه میکردیم من میگفتم زودانزالی داری من ازت هیچ لذتی نمیبرم اونم میگفت تو هم تو رابطه هیچ تحرکی نداری لذت نمیبرم
وااا اون خواهرشو ب من ترجیح میده من چجوری خودمو دراختیارش بذارم😕
خب عزیزدلم هرچیزی راه و روش خودشو داره چرا همه چیو باهم قاطی میکنی
بذار رابطه برقرار کنه بعدش تو آرامش از راه سیاست برو جلو
و اینقد جلوش نگو ک تو خواهرتو به من ترجیح میدی بدتر میشه عزیزم 😑
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
چقدر بد ادم واقعا از رابطه سرد میشه برا ماهم پیش اومده اینطور چیزا یکی دوبار ولی اون لحظه کارو تمو ...
هر دومون البته دعواهامون واسه زمان خامی بود الان تو رختخواب دعوا نمیکنیم.اول من شروع میکردم اون زود انزال بود حس میکردم من وسیله ام و اون داره ازم استفاده میکنه حس میکردم لذت رابطه یک طرفه بود بعد تو ذوقم میخورد بهش توهین میکردم میگفتم مریضی ناتوانی ازت لذت نمیبرم بعد دعوا بالا میگرفت اونم از من انتقاد میکرد
خب عزیزدلم هرچیزی راه و روش خودشو داره چرا همه چیو باهم قاطی میکنی بذار رابطه برقرار کنه بعدش ...
اخه شما بگین چیکارکنم ببین هرکاری بگن شوهرم با کله میره تو این ۳ سال ندیدم ی نه بگه بهشون ـ منم اوایل همه کاری میکردم بعد دیدم نمیفهمن حالا این سری شوهرم گفته برا ما رب درست کنید هزار تا دعوا راه انداختن منت گذاشتن هزار تا حرف ـ اخریشم این بود کلی گلایه منو ب مامانم کردن اخر سر گفتن عروسی مث دخترت نصیبت بشه ینی دخترت بده حرف گوش کن نیس و فلان من اینو ب شوهرم نگممممم ؟؟سر دخالتای خواهرمجردش دعوامون میشه همیشه ـ انگار خواهرش اینو زاییده یا پدرشه خیلی دخالت میکنه سر اینکه کجا کار کنه خونه کجا بگیره مسافرت بره نره ـ منم میگم اقای شوهر اخه مگه تو چغندری اون واست تصمیم میگیره