2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری میشه کمکم کنید

367 بازدید | 17 پست

خواهر من امسال کنکور داد و متاسفانه رتبش شد ۱۱۷۰۰۰

خیلی از صبح ناراحته و گریه میکنه

شبانه و روزانه مجاز نشده ولی دانسگاه ازاد و پیام نور و پردیس های خودگردان مجازه

مبخواستم بدونم بااینکه تو شبانه روزانه مجاز نشده ولی میتونه بااین حال تو دوره شبانه روزانه انتخاب رشته کنه؟

اخه یکی از فامیلامون زنگ زده مبگه دختر من با ۱۶۰ هزار روونشناسی شهرشون قبول شدع...

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربیه؟ روانشناسی بدون کنکوره

تجربیه

میخوام بدونم بازم بااین حال میتونه شبانه روزانه انتخاب رشته کنه؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
همه چی بستگی به مشاورش داره بهترین مشاوره برید گلم

ینی میتونه روزانه شبانه انتخاب رشته کنه؟

سلام عزیزم خوبی .. حتما از ی مشاور کمک بگیر

اما تا اونجایی که من میدونم انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی هم میشه روزانه قبول شد و یا اینکه حواست به اصلاحیه ها و تکمیل ظرفیت هایی که بعد از انتخاب رشته از سایت سنجش منتشر میشه هم باشه چون ممکنه ظرفیت زیادی بیاد و بتونه ورودی بهمن قبول شه

اما اینکارارو باید مشاور انجام بده  

سلام عزیزم خوبی .. حتما از ی مشاور کمک بگیر اما تا اونجایی که من میدونم انتخاب رشته براساس سوابق تح ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🌷👌

من خودم اطلاعی ندارم ولی صبح یکی تو سایت گفت وقتی زده غیرمجاز آزادو میتونه انتخاب کنه فقط ولی بازم ...

اگه ب گوشش بره که خوبه

من شدم چهل دو هزار حالم خیلی بده فرهنگیان مجاز نشدم

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
من شدم چهل دو هزار حالم خیلی بده فرهنگیان مجاز نشدم

شبانه روزانه مجاز شدی؟

تجربی هسی؟

شبانه روزانه مجاز شدی؟ تجربی هسی؟

نه انسانی هسم نه مجاز نشدم فرهنگیان میخواستم برم مجاز نشدم

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
نه انسانی هسم نه مجاز نشدم فرهنگیان میخواستم برم مجاز نشدم

ایشالا هرچی صلاحته همون شه🤲🌷💖