2777
2789
عنوان

ده هزار تجربی

2673 بازدید | 24 پست

سلام وقت همه بخیر 

کسی میدونه با این رتبه چی قبول میشم ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشنگاه فرهنگیان میخوام به نظرتون قبول میشم 

ترازم هشت هزار بود 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

پرستاری شهرای دورافتاده

بقیه پیراپزشکیام شهرای بهتر میاری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

پرستاری قبول میشه ببین با روحیه ات سازگاره یا نه.مهندسی بهداشتم خوبه همونا که تو پذیرش میشینن

به نظرتون دانشگاه فرهنگیان قبول میشم ؟

به نظرتون دانشگاه فرهنگیان قبول میشم ؟

نه عزیزم تربیت معلم رتبه خیلی پایینی میخاد البته من از ظرفیتای امسال خبر ندارم.تازه امسال دانشگاه هس مگه اصن.اگه اهل درس خوندنی و میتونی رتبه پایینتر بیاری بشین بخون.اگه از خودت مطمعنی البته

زندگی بایدها و نباید ها نیست!لذت ببر ازونچه که مطمعنی تقدیر توعه!
نه عزیزم تربیت معلم رتبه خیلی پایینی میخاد البته من از ظرفیتای امسال خبر ندارم.تازه امسال دانشگاه هس ...

نه اتفاقا با 10 هزار تجربی امکانش هست

تو انسانی رتبه ی پایین میخواد

تجربی زیر 15 هزار احتمالش هست

نه اتفاقا با 10 هزار تجربی امکانش هست تو انسانی رتبه ی پایین میخواد تجربی زیر 15 هزار احتمالش هست

عزیزم دانشگاه فرهنگیانو نمیدونم ولی تربیت معلم اونی که مطمعنی دیگه معلمی فوقش۳۰۰۰ قبول میکنن

زندگی بایدها و نباید ها نیست!لذت ببر ازونچه که مطمعنی تقدیر توعه!
عزیزم دانشگاه فرهنگیانو نمیدونم ولی تربیت معلم اونی که مطمعنی دیگه معلمی فوقش۳۰۰۰ قبول میکنن

نه عزیزم

رتبه ی 3 هزار تجربی چرا بره تربیت معلم

وقتی میتونه آزاد پزشکی یا پردیس پزشکی بره؟

من پارسال کنکور دادم

تو این زمینه هم فعالیت کردم یه مدت

مطمئنم به چیزی که میگم