2777
2789
عنوان

کنکور مجدد.توروخدا بیاین😞

1462 بازدید | 35 پست

سلام، بچه ها من دانشجوی روزانه ام، میخوام دوباره کنکور بدم. از همین حالا باید انصراف بدم از دانشگاه؟یا میشه سال بعد وقتی رتبم اومد انصراف بدم؟

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 

مظام قدیم؟

براسال دیگه تامامه

نداریم لغو@کردن گفتن سه سال بسمونه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل از اسفندماه باید انصراف بدی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دانشجوی روزانه و انصراف🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اره میخوام رشته بهتر بخونم

اگر ایرادی نداره دانشگاه رو میگی کجاست؟

آخه دانشگاه خوب که رشته بد نداره عزیزم

مگر اینکه رشته رو دوست نداشته باشی

براساس حرف مردم عمل نکن

برو از خود دانشگاه بپرس

چون هی قوانین رو عوض میکنن البته اگه قانون مشخصی وجود داشته باشه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

اگر ایرادی نداره دانشگاه رو میگی کجاست؟ آخه دانشگاه خوب که رشته بد نداره عزیزم مگر اینکه رشته رو د ...

علوم پزشکیه

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم