2777
2789
عنوان

ناراحتم بخاطر رفتارای مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 26 پست

رودربایستی نداره زنگ بزن به مادرشوهرت بگو ما حساب کردیم دیدیم نمیتونیم دو تا بنویسیم بی زحمت یکیشو کنسل کن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا قبول نمیکنه میگه میتونیم بدیم دیگ دیوونه شدم هر چس مامانش بگه گوش میده

شما خودت مثل اون از پیش خود به مسئول صندوق بگو مادرشوهرم قبول کردن یکی از سهمای مارو ایشون واریز کنن

الحمدلله رب العالمین❤
ان شاالله دوتاشم نفر اول و دوم درمیاین  خوب میشه  حالا از این ماه میدین ۶ ماه مونده از سا ...

اخه کسی اینکارو میکنه ک یه هدفی داشته باشه اون 12تومن ک دراومد شوهرم یه قرونشو ب من نداد همه خرج چیزای الکی کرد بهش گفتم بیا بذاریم بلند مدت سود بیاد روش یه پس اندارم داریم نکرد اینم الکیه فقط ب خودمون سختی میدیم 

گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇
شما خودت مثل اون از پیش خود به مسئول صندوق بگو مادرشوهرم قبول کردن یکی از سهمای مارو ایشون واریز کنن

بابا نمیشه دختر خاله شوهرمه من چی بگم اخه

ای بابا..پس به مادر شوهرت بگو بی رودربایستی

خب شوهرم میگه میتونیم بدیم من ولی میدونم ک من باید از خواسته هام بزنم وقتی شوهرم پشت من نیست من چی برم بگم

بابا اون روز پدر شوهرم بهش گفت 2تا بنویسن چی بخورن مادر شوهرم سریع برگشت گفت اشکال نداره یه روز میان ...

عزیزم یکم قوی باش، مادرشوهرت هرچقدر هم قلدر و رئیس باشه واسه زندگی خودشه. مادرشوهر منم زیاااااد از این اخلاقا داره ولی من و شوهرم یاد گرفتیم چجوری بپیچونیم و کار خودمونو بکنیم. شما چیزی که به صلاح و نفع زندگیت هست انجام بده. اگه کوتاه بیای هم به خودتون آسیب میزنی هم راه واسه دخالتهای بیشتر بعدی رو باز میکنی هم چندسال دیگه مداوم حرص این روزها رو میخوری که چرا من هرچی گفتن گفتم چشم! لازم نیست دعوا کنی یا درگیر بشی، در کمال ادب و احترام کاری به صلاح هست رو انجام بده، روزی هم فهمید با شوخی و خنده جمعش کن 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
خب شوهرم میگه میتونیم بدیم من ولی میدونم ک من باید از خواسته هام بزنم وقتی شوهرم پشت من نیست من چی ب ...

پس با همسرت صحبت کن.بهشون بگو این تصمیمو هردو باید بگیریم.نه تنها

الحمدلله رب العالمین❤
عزیزم یکم قوی باش، مادرشوهرت هرچقدر هم قلدر و رئیس باشه واسه زندگی خودشه. مادرشوهر منم زیاااااد از ا ...

عزیزم خب شما شوهرت پشتتونه ولی شوهر من فقط واسه من زبون داره اصلا از حقش دفاع نمیکنه من چی برم بگم اخه

عزیزم خب شما شوهرت پشتتونه ولی شوهر من فقط واسه من زبون داره اصلا از حقش دفاع نمیکنه من چی برم بگم ا ...

اتفاقا دایی منم پشت زن داییم نبود، زن داییم اینو فهمید و کاراشو در نهایت احترام با خنده و حفظ صمیمیت پیش برد. عزیزم باور کن با یه سری سیاست ها میتونی همه رو به حرف خودت کنی. نه لج کن نه دعوا نه غر بزن. بذارشون تو مرحله انجام شده ، بعد واسه شوهرت با دلیل و منطق و خیرخواهی توضیح بده. به مادرشوهرتم رسیدی بگو تصمیم شما عالی بود و ما هردو از ته دلمون میخواستیم حرف شما عملی بشه ولی حیف که واقعا توان پرداخت دوتا قسط رو نداشتیم چون جدای خورد و خوراک هزینه های دیگه هم داریم. چقدر رو شما و خانوادم حساب کنیم تو این گرونی ها؟ انشالله دستمون که باز شد دوتاش میکنیم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اخه کسی اینکارو میکنه ک یه هدفی داشته باشه اون 12تومن ک دراومد شوهرم یه قرونشو ب من نداد همه خرج چیز ...

بگو حداقل بریم واسه من طلا بگیریم یا ی سکه ای چیزی که حیف نشه شوهر منم یکم الکی خرج میکنه ولی من خیلی کنترلش میکنم 

مامان دوتا دخمل ناز 😍