2777
2789

بچها بعد ۱۱ ماه دوری و خونوادش پا پیش نذاشتن و بلاخره یه ماهیه میگه بیا بریم سر زندگیمون .امروزم دادگاه داشتیم و تا یه هفته دیگه رای عدم سازش میاد و تا سه ماه فرصته که بره دفتر خونه.بماند که چقددددد مراحل گذروندیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا داستان از اونجا شروع شد که با وجود خاطرات خوب دونفرمون .آقا مدلش تند هست منم تند جواب میدم.من خونه دار بودم و یه کلاس هنری میرفتم .اونم کارش هنریه میگفت پیش خودم مشغول میشی .مشغول شدم اما درامدی در نیاوردم.ادم کنترل گریه .بکن نکن زیاد میگه.ب خونوادم احترام بزار و توو خونشون خیلی بم نچسبه چون بقیه عذب هستن و .....

هنری هست اما اُملیای خاص خودش رو داره.میگه من نیاز ب پولت ندارم اما پول رو هم کنترل شده خرج میکنیم.اما هفته ای ی بارم بیرون شامی میخوردیم.هفته ای یه بارم کلاس و بعد خونه مامانمو میرفتم.

کلا شیش روز هفته خونه بودم .

خریدامو با هم میکردیم و این بود مثلا ۵۰ میداد بم تا ته ماه میموند.الان میگم ماهی یک بزن حساب میگ مواد فروشم مگه.

اما اینم بگم یه ۵۰ تومن ازش گرفتم .

اولش میگف چکارش کردی 

بگو

مامانم از سر اون اومد و اینم گف اوکی ببرش دارم برات ،بعد یه ماه با دختر ازخونه گرفتمش ،اما بگم تا اون موقل هرررررگز حس اینکه منو دور میزنه رو نداشتم و قسم میخوره نکرده.اما بگمم ک شغلش هنریه

مامانم از سر اون اومد و اینم گف اوکی ببرش دارم برات ،بعد یه ماه با دختر ازخونه گرفتمش ،اما بگم تا او ...

اینکه بدون رفتن به مشاوره خونه رو ترک کردی اشتباه اولت بود.

اشتباه دومت اینه میخوای با مردی که یکماه از نبونت گذشت خیانت کرد زندگی کنی

چ زودم خونه رو اجاره داده و شمام جهیزیتو فروختی

زود نبود .ببین من گرم بودم اشتباه کردم ک زود جاتالی دادم .اما مقصر اول خونوادش بود .حس بی توجهیشون ادمو خفهدمیکرد .پدرش ز زدم نازی کنم گف اوکس شناسنامتو میگم بیارخ واست.بم زور داشت و سریع رفتم توو کار وکیل و ....

بعد یه مدت حس کردم واقعا دوسش دارما.اما بگم ی بار ز زد بم گف طلاق عاطفیمو ازت گرفتم مهر رو ببخش تا طلاقت بدم .بعدش با دختر از خونم دراوردمش.

مامانم از سر اون اومد و اینم گف اوکی ببرش دارم برات ،بعد یه ماه با دختر ازخونه گرفتمش ،اما بگم تا او ...

چرا گیر دادی به شغل هنری،لا دختر گرفتیش توخونه مهم نیس؟

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند
اینکه بدون رفتن به مشاوره خونه رو ترک کردی اشتباه اولت بود. اشتباه دومت اینه میخوای با مردی که یکما ...

الان میگ من دوست دارم.همه کار اتفاق افتاده.اما بیا همی زندگی و نگه داریم.من میدونم اشتباه کردم معتاد نبود .سال اول دست بزن داشت اما پدرم گفت نکن اونم دو سال بعد دیگه بم دست نزد .همو دوس داشتیم .تایما با هم بودن خوب بودیم .مامانش خیلی زیر پوستیش میرفت .حق دختراش خیلی چیزا رو میدونه به من میرسه حتی یه ز نزد که بگه دختر چرا رفتی ...قشم میخوره خیانت هرگز نکردم و لجم بود و اما اسم اون دختر و وسط بحث بیاری بازم میکنم .یکم زیادی پرووو هست اونم بخاطر تربیت بد پدرشیناس