2777
2789
عنوان

کرونا یا سرماخوردگی؟؟

138 بازدید | 27 پست

مامانم چند روزه گلوش خشکی میکنه و چند پریروز بدن درد داشت و بیحال بود.سرفه هم یکی دوبار کرده.امروز میگفت بویاییم خیلی ضعیف شده. دکتر رفته گفته سرماخوردی دارو داده.خیلی نگرانشم دارم میمیرم از استرس😭😭 چیکار کنم؟

تو رو خدا دعا کنید

🔺تشدید کرونا در موج سوم/ هر علامت تنفسی، مطمئنا کروناست

رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری:

🔹این روزها چیزی به اسم سرماخوردگی نداریم و هر علامت تنفسی مطمئنا کروناست

🔹متاسفانه موج سوم کروناشروع شده، حداقل تا چهار ماه آینده باید برای جلوگیری از فاجعه‌ جدید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و حواس خود را سرگرم اخبار واکسن و دارو نکنیم.

🔹شیوع موج سوم از اواخر هفته گذشته آغاز شده و اگر به همین منوال پیش برویم، طبق تخمین دکتر حریرچی در نموداری که نشان دادند، در آبان ماه مرگ و میر ناشی از کرونا  به ۶۰۰ نفر در روز می‌رسد

@khabarfouri

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔺تشدید کرونا در موج سوم/ هر علامت تنفسی، مطمئنا کروناست رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: ...

دستت درد نکنه دلداریش دادی😐

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
چند روز طول کشید خوب شین

دو سه روز

الان هنوزم یجوری هستیم اما نمیشه گفت مریض ولی خب قرنطینه ایم

منم خیلی میترسیدم برو تاپیکام بخون

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
بابای  منم 4 شنبه سرما خورده بود امروز حالش خوب بود نگران نباش مامانم هم سرما خورده

مامانمم میگه سرما خوردم میگه رفتم حموم اومدم باد کولر خورد بهم از اونه

نمیدونم والا خدا خودش رحم کنه بهمون

اخه هرکی تو اطرافیان رفته بیمارستان برنگشته  میترسیم ببریم

دیگه این دیدگاه رو نباید داشته باشید ،اون اطرافیان خب حالشون بدبوده رفتن بیمارستان ،کسی که کارش به تنگی نفس می رسه جاش بیمارستانه