2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل از دبیرستان⁦☹️⁩کمک

392 بازدید | 40 پست

سلام از اونجا که زود ازدواج کردم اول دبیرستان و تموم کردم الان رفتم گفتن مهرماه برم میخوام کلاساشو نرم از مدیره پرسیدم تلویزیون چه پایه ای فیلماشو ببینم گفت دهم ویازدهم ولی با کتابای نظام قدیم فرق داره الان که میبینم سایتی چیزی بلدید خواهشا بگید ازاونجا یاد بگیرم گزینه دو رفتم کامل نیست مطالبش نکته برداری فقط😢

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب هارو بگیر

برحسب مطالبش تو گوگل سرچ کن، میاره واست فیلم های آموزشی رو

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

آفرین منم بعد ازدواج و بچه دیپلم گرفتم

الان مهندس هستم

ان شاءالله شما هم موفق باشی  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹