2777
2789

یچیزی میپرسم جوابمو بدید...

وقتی یه موضوعی رو الان نمیدونید تهش چی میشه، ولی یه حسی از ته دلتون میگه که آخرش همه چی اونطور که دلت میخواد میشه... چقد میشه به حسمون اعتماد کنیم؟

بگید آخه برام مهمه

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم💃😁😘

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

ب حسم اعتماد میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره عزیزم من به حس خودم خیلی اعتماد دارم 

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
من حسام درست درمیاد همیشه بهشون اعتماد میکنم  ی حس شیشمی😂

من کی ازدواج میکنم؟🤔🤔🤔

من حسام درست درمیاد همیشه بهشون اعتماد میکنم  ی حس شیشمی😂

بنظرت حس منم درسته؟ نسبت به یه موضوعی خیلی حس خوبی دارم ولی الان فعلا هیچ بحثی ازون موضوع نیس...

مرسی که سوال منو پرسیدی😃😁چند روزه ذهنم درگیر حسامه هیچی اونطوری من میخوام نیس اما حسم همش میگه اون چیزی که میخوام آخرش به دستش میارم..

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
مرسی که سوال منو پرسیدی😃😁چند روزه ذهنم درگیر حسامه هیچی اونطوری من میخوام نیس اما حسم همش میگه اون ...

دقیقا منم همینطوری ام الان یجورایی سردرگمم در مورد این موضوع ... ولی حسم میگه تهش خیلی خوبه...

دقیقا منم همینطوری ام الان یجورایی سردرگمم در مورد این موضوع ... ولی حسم میگه تهش خیلی خوبه...

منم دقیقا همینطوری تو میگی هستم😁اینقد سردرگمم فقط دوس دارم خود خدا بهم بگه میشه یا نه😁

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
منم دقیقا همینطوری تو میگی هستم😁اینقد سردرگمم فقط دوس دارم خود خدا بهم بگه میشه یا نه😁

ان شاءالله خدا با نشونه هاش بهمون نشون بده. راستی این ماه میگن خیلی خوبه و دعا کردن بی تاثیر نیس... دعا کنیم تهش خوب باشه

ان شاءالله خدا با نشونه هاش بهمون نشون بده. راستی این ماه میگن خیلی خوبه و دعا کردن بی تاثیر نیس... ...

ان شاءالله😍آره ان شاءالله که این ماه جواب میگیریم😍التماس دعا💖