عشق_عاقاییم مدیر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 عنوان عشق همه چیز نیس توروخدا چشماتون را رو واقعیتانبینید بخاطرعشق | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست بخاطر عشق چشتون رو رو واقعیت ها نبینید بخدا پشیمونی میاره اخرش کنارعشق واقعیتا رو هم ببینید بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋 1399/06/29 | 21:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_عاقاییم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 دیر فهمیدم مثل سگم پشیمونم میگفتم با عشق ازدواج کنم بعد ۷ سال نامزد کردیم پشیمونم عین خودم باعشق ازدواج کردم ولی پشیمون عین سگ بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44456 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 حس میکنم میدونم مشکلت چیه خیلی سخته درکت میکنم 😢 این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 38879 حس میکنم میدونم مشکلت چیه خیلی سخته درکت میکنم 😢 بیا خصوصی حرف بزنیم کیانا نمیدونم چه گله ای به سرم بگیرم🥺🥺🥺🥺 با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
عشق_عاقاییم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 من پول دارم اونم فراوووونننن ولی عشق ندارم کاش با عشقم ازدواج کرده بودم و الان جای شما بودم ا ... حسرت نخور چون اگه عشق هم بود بازم پشیمون بودی مطمئن باش بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
شوکولاتی عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 6922 عین خودم باعشق ازدواج کردم ولی پشیمون عین سگ خانواده ها خیلی بدن من باباش خیلی دار بیشعور بازی در میاره :( از باباش متنفرم وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)
عشق_عاقاییم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 خانواده ها خیلی بدن من باباش خیلی دار بیشعور بازی در میاره :( از باباش متنفرم منم خانوادش خیلی بدن مادرش خیلی بده ازش متنفرم خودشم یکمی بیشوره بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
شوکولاتی عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 6922 منم خانوادش خیلی بدن مادرش خیلی بده ازش متنفرم خودشم یکمی بیشوره درکت میکنم منم این مشکل دارم خودشم یه هو میر سمت اونا همیشه ب من تو دوستی میگفت خانوادم خوبن ولی خیلی بدن وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)
عشق_عاقاییم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 درکت میکنم منم این مشکل دارم خودشم یه هو میر سمت اونا همیشه ب من تو دوستی میگفت خانوادم خوبن ولی خیل ... مافامیل هستیم هنوز مادرش چن روزه شورشو دراورده ولی خداروشکر همسرم پشتمه دوسم داره ولی به هرحال بازم چون توعقدم مادرش پرش میکنه ولی وقتی پیشمه مادرش نمیتونه کاری کنه بابامم نمیذاره تاروزعروسی ببینمش بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
شوکولاتی عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 6922 مافامیل هستیم هنوز مادرش چن روزه شورشو دراورده ولی خداروشکر همسرم پشتمه دوسم داره ولی به هرحال بازم ... بابات خوب میکنه وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :)
عشق_عاقاییم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 بابات خوب میکنه شوهرمه اونم قبول نمیکنه عروسی هم مونده بهار ینی تااون موقع نمیتونیم همو ببینیم بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋