2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرت بامزه خاله بازی هاتون بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 86 پست

یادمه ی مغازه اسباب بازی فروشی تو راه مدرسم بود هر چن وقت ی بار مامانمو مجبور میکردم برام باربی بگیره 

کله باربیای اون مغازه رو من خریدم فک کنم😂😂😂 بعد موهاشونو شونه میکردم کچل میشدن بدبختا 🤦‍♀️😂

یا اینکه از این چادر بازیا بود روش عکس گاو و گوسفندو اینا بود😂😂 مجبورشون میکردم با اون هیکل بیان اون تو باهام خاله بازی کنن 🤦‍♀️😂😂

خو ب من چ تک فرزند بودم اونموقع حوصلم سر میرفت🤕

یدونه بیبی بورنم داشتم بیچاره رو اینقد باهاش بازی کردم ب جا اینکه دشوری کنه استفراغ میکرد خدا بیامرز😂😂😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=156045766]دقیقاً 😂😂😂👍 معلومم نبود بابای توله هامون کی بود فقط اینو میدونستیم که حامله ایم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من شوهرم میرفت جبهه😐😂 با شکم قلمبه از  اب وقران ردش میکردم کلا تو بدبختی بودم😂

مثلا تو روستاهم بودیم میرفتم از لب چشمه اب میاوردم

چشمه کجا بود؟😐

لگن پرآب تو حموم😂😂😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
🤣🤣🤣🤣🤣تو دیگه خیلی تو نقش فرو رفته بودی 😆😆😆😆😆

من وخواهرم خل بودیم واقعا😂خاله بازی هامون وداستاناش اندازه ی یه کتابه😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه ذهن باحالی😍😂

الان پسرمم همینجوریه ذهنش خلاقه😂

واقعا پسره میرفت جبهه؟؟چجوری 

چجوری نداره دیگه😂با دیوار حرف میزدم میگفتم نرو من بچه دارم فلان وگریه زاری

موقع رفتنشم با دیوار حرف میزدم دوباره😂پسری در کار نبود😐😁

من وخواهرم خل بودیم واقعا😂خاله بازی هامون وداستاناش اندازه ی یه کتابه😂

🤣🤣🤣🤣🤣👍

ما یه بار مرد کم آوردیم یکی از بچه هارو مرد کردیم،براشون مراسم ازدواج گرفتیم دختره هی میگفت بابا اینکه دختره،من تاحالا ندیدم دختر با دختر عروسی کنه 😳😳😳😆😆😆😆😆

[QUOTE=156045766]دقیقاً 😂😂😂👍 معلومم نبود بابای توله هامون کی بود فقط اینو میدونستیم که حامله ایم ...

😂😂😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه