2777
2789
عنوان

بیاین بگین من جواب اینو چی بدم

234 بازدید | 24 پست

سلام.من ۱۱ سال پیش درسم تموم شد.توی دانشگاه یه دوستی داشتم که تقریبا و ظاهرا صمیمی بودیم و توی این ۱۱ سال فقط دو بار دیدمش یه سال بعد از اتمام درسم که برای عقدم دعوتش کردم و یه بار حدود ۶-۷سال پیش که خونمون دعوتش کردم.در حالی که اون هیچ وقت منو هیچ جا دعوت نکرد.توی این مدت چند ماه یه بار تلفنی حرف میزدیم و ۹۰ درصد مواقع من زنگ میزدم.دیگه خسته شدم و گفتم شاید دلش نخواد با من حرف بزنه منم دیگه زنگ نزدمو اونم نزدحدود ۱/۵-۲سال از آخرین باری که من زنگ زدم میگذره.حالا خواهر کوچیکش پیام داده تو واتساپ(من شماره خواهرشم نداشتم)که اگه میشه یه فیلم بفرستین برام تولدشو بهش تبریک بگین میخوام کلیپ براش درست کنم.من نه حالشو دارم لباس بپوشم نه آرایش کنم نه اصلا ذوق دارم تبریک بگم.تو این ۱۱ سال اصلا تبریک نگفتم اونم نگفته از بس این بشر یخ بود.کلا دوس نداشت کسی از کاراش سر در بیاره.خودشون خیلی مومن هستن و عکس پروفایل نمیزارن.من معمولیم ولی خیلی عکس خودمو نمیزارم پروفایل.چی بگم بهش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سین کن هیچی نگو  چرا باید کلیپ بسازی اونم برای کسی که اصلاااا تورو یادش نیست

خودم بدم میاد کسی پیاممو بخونه هیچی نگه.بگم شوهرم از این کار خوشش نمیاد.چون خودشونم خیلی مومنن.آخه یعنی چی بشینن فیلم منو ببینن.خیلی مسخرس به نظرم

خودم بدم میاد کسی پیاممو بخونه هیچی نگه.بگم شوهرم از این کار خوشش نمیاد.چون خودشونم خیلی مومنن.آخه ی ...

پس همین حرفی که دوستمون زدن رو بگو بهش  بگو تولدش مبارک باشه شرایط ضبط فیلم رو ندارم از طرفم بهش تبریک بگو

اگه خودت ذوق داشتی بامزه بود که می فرستادی.  الان بنویس عزیزم تولدش مبارک باشه، متاسفانه الان ...

آره ولی آدم چه ذوقی داره واسه کسی که واسه تلفن زدن بهتم ذوق نداره و به یادت نیست نمیتونم الکی فیلم بازی کنم.بگم شوهرم دوس نداره بده

به خواهزش پیام بده بگو برا چی باید کلیپ بسازم براش؟

قرار نیست من کلیپ بسازم.گفته یه فیلم از تبریک گفتنت بگیر بفرس واسه من.فیلمهای همه رو میخواد خودش کلیپ کنه

به هیچ عنوان این کارو نکن... مهربونیای الکی واسه آدمای الکی، از ارزش و غررور خودمون کم میکنه...چون خودم زخم خوردم و تجربم تو این مورد زیاده... هرچی بیشتر غرور خودمو خورد کردم، به همون اندازه اعتماد به نفسمو از دست دادم... اصلا قبول نکن.

🖤