سلام.من ۱۱ سال پیش درسم تموم شد.توی دانشگاه یه دوستی داشتم که تقریبا و ظاهرا صمیمی بودیم و توی این ۱۱ سال فقط دو بار دیدمش یه سال بعد از اتمام درسم که برای عقدم دعوتش کردم و یه بار حدود ۶-۷سال پیش که خونمون دعوتش کردم.در حالی که اون هیچ وقت منو هیچ جا دعوت نکرد.توی این مدت چند ماه یه بار تلفنی حرف میزدیم و ۹۰ درصد مواقع من زنگ میزدم.دیگه خسته شدم و گفتم شاید دلش نخواد با من حرف بزنه منم دیگه زنگ نزدمو اونم نزدحدود ۱/۵-۲سال از آخرین باری که من زنگ زدم میگذره.حالا خواهر کوچیکش پیام داده تو واتساپ(من شماره خواهرشم نداشتم)که اگه میشه یه فیلم بفرستین برام تولدشو بهش تبریک بگین میخوام کلیپ براش درست کنم.من نه حالشو دارم لباس بپوشم نه آرایش کنم نه اصلا ذوق دارم تبریک بگم.تو این ۱۱ سال اصلا تبریک نگفتم اونم نگفته از بس این بشر یخ بود.کلا دوس نداشت کسی از کاراش سر در بیاره.خودشون خیلی مومن هستن و عکس پروفایل نمیزارن.من معمولیم ولی خیلی عکس خودمو نمیزارم پروفایل.چی بگم بهش؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.