2777
2789
عنوان

بیاین بگین من جواب اینو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
آره ولی آدم چه ذوقی داره واسه کسی که واسه تلفن زدن بهتم ذوق نداره و به یادت نیست نمیتونم الکی فیلم ب ...

منظورم این نبود که باید ذوق داشته باشی. 

میل خودتونه من خوشم نمیاد چیزهای به این سادگی که خودم می تونم بابتش نه بگم رو گردن همسرم بندازم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱ سال اونم دوبار دیدش  خوب خواهره شما رو یادش بوده بنداز گردن شوهرت بگو شوهرم دوست نداره

دانشگاه که میرفتیم خواهرش کوچولو بود با باباش میومد دنبالش.الانم احتمالا شماره منو از تو گوشی خواهرش بر داشته

به هیچ عنوان این کارو نکن... مهربونیای الکی واسه آدمای الکی، از ارزش و غررور خودمون کم میکنه...چون خ ...

دقیقا .خواهرش از روابط ما خبر نداره ولی بفرستم انگار خودمو کوچک کردم.آخه همیشه من پیش قدم بودم.آدم واسه کسی میمیره که براش تب کنن

دقیقا .خواهرش از روابط ما خبر نداره ولی بفرستم انگار خودمو کوچک کردم.آخه همیشه من پیش قدم بودم.آدم و ...

اره واقعا، خیلی شیک و باکلاس بگو متأسفم نمیتونم این کارو کنم..یا میتونی اصلا پیامشو باز نکنی و حذفش کنی ..

🖤

دانشگاه که میرفتیم خواهرش کوچولو بود با باباش میومد دنبالش.الانم احتمالا شماره منو از تو گوشی خواهرش ...

به نظر من که اصلا نیازی نیست بفرستی 

یکی مشتاق رفت و آمد باشه اینجور یخی برخورد نمیکنه

من بودم میگفتم شرایطش ندارم عذر میخوام همسرم خوشش نمیاد از طرف من تبریک بگین تمام

کی میخوای دوباره ببینیش 

اون که اصلا نه زنگی نه پیامی میده