2777
2789
عنوان

شوهرم دربست از صبح تاشب درخدمت مادرشوهرمها

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 46 پست
واقعا چه خوب حتما انجام میدم

وای نکنیااا من نگفتم اون خانوم گفتن نمیدونم چجوری یذار خودش توضیح بده

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی جیش میکنین تو یه کاسه بعد میریزین رو سرش؟؟؟ 

منمیرم خودم حموم بعد میگم تو هم بیا 🙈 قبل اومدنش کمی جیش میکنم در حد دو قاشق تو لگن کوچیک حموم هست با اب گرم مخلوط میکنم میاد که حموم میریزم سرش 

خواهرمن ۳روز بدن درد عجیبی  داشت اب داغ قرص حموم استراحت هیچی اثر نمیزاشت یکبار همسایمون گفت اینکارو کن جادوت کردن چشمت کردن رفت حموم اومد بیرون گفت دیگه اون دردا رو ندارم اون دردا رفتن که رفتن

منمیرم خودم حموم بعد میگم تو هم بیا 🙈 قبل اومدنش کمی جیش میکنم در حد دو قاشق تو لگن کوچیک حموم هست ...

من شنیدم میگن جیش کن بعد چند قطرشو قاطی شربتی آبی چیزی کن بده شوهرت بخوره طلسمت میشه اینم راسته؟؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من شنیدم میگن جیش کن بعد چند قطرشو قاطی شربتی آبی چیزی کن بده شوهرت بخوره طلسمت میشه اینم راسته؟؟&nb ...

اینم شنیدم از یه خانم بندری که اشنابود میگفت شوهرم واسم جونشو میدم ولی خودم انجام ندادم

والا اون که چنبار من با شوهرم بدجور درگیر شدیم گفت بکن نترس من میکنم درست میشه  ولی من نکردم&n ...

خب پدرشوهرت واقعا از مادرشوهرت حساب میبره و به حرفشه؟؟ چون حتما به همسر خودشم داده خورده دیگه

من این چندروزه به دعا خیلی اعتقاد پیدا کردم هرروز دعا میکنم درصد تنفر همسرم خیلی کم شده البته بعداز& ...

دعا خوبه ولی جادو نه ...

دعای قرانی زیادی هست تو نت برای محبت عشق مطیع کردن قبول کردن خواسته تان نشنیدن نه 

فقط دقت کن تو روزهای قمر در عقرب نباشه دعا بلعکس میشه تقویم روزهای قمر در عقرب رو از نت میتونی درآری

خب پدرشوهرت واقعا از مادرشوهرت حساب میبره و به حرفشه؟؟ چون حتما به همسر خودشم داده خورده دیگه

اره والا ...همون شوهر سابق که مادرشوهرم تعریف می‌کنه با کمربند میزدش نیس 

الان ۵۰سالشه هرچی میخواد میخره میکنه ۳یا ۴ روز هفته از بیرون غذا میخورن که مادرشوهرم خسته نشه گازش کثیف نشه

اره والا ...همون شوهر سابق که مادرشوهرم تعریف می‌کنه با کمربند میزدش نیس  الان ۵۰سالشه هرچی می ...

وااای خدایا خوب جیش میکنه چقد میریزه؟؟ وتو چی میریزه؟؟؟ و چه نیتی میکنه؟؟ واقعا این کار گناه نیست؟؟ آخه از خیلیا شنیدم