2777
2789

🌼 #هشدارِشگفتِ_انگیزامام_علی(ع)!

✍امیرالمؤمنین #علی عليه‌السلام می‌فرمایند :

#روزی_خواهد آمد که #فحشا زیاد می‌شود؛ #محارم هتک می‌شوند ؛ #زنا آشکارا انجام می‌شود ، #غصب اموال ایتام حلال می‌شود ، #رباخواری رواج می‌یابد ، #کم فروشی باب می‌شود ، #شراب جو حلال می‌گردد ، #رشوه را با نام هدیه پرداخت می‌کنند ، #خیانت در امانت می‌کنند ، #مردان خود را به شکل زنان و زنان خویش را به هیئت مردان درمی‌آورند ، #نماز سبک شمرده می‌شود ، مردم برای #غیرخدا حج به‌جا می‌آورند.

⬅وقتی آن روز #فرا_رسد😔، گاهی #هلال روز اول ماه بزرگ‌تر می‌شود به نحوی که مردم در دو شب آن را می‌بینند ٬و گاهی ناپدید می‌شود به حدی که مردم روز اول ماه را #روزه نمی‌گیرند و روز عید فطر  را به نیت روز #آخر_ماه_رمضان روزه دارند! آگاه باشید ، ❗️آگاه باشید زمانی که از #خدا غافل شوید #مرگ‌های_ناگهانی زیاد می‌شود به شکلی که مرد ، در روز سالم و سلامت از خواب بیدار می‌شود ولی #شب در #قبر می‌خوابد و یا شب سالم سر بر بالش می‌گذارد ولی دیگر بیدار نمی‌شود.😔

⬅وقتی آن #زمان_رسید باید انسان قبل #نزول_بلا_وصیت_‌نامه‌اش را نوشته باشد و _واجب است #نماز را از #ترس فوت نماز در آخر وقتش ، در #اول_وقتش برپا دارد. هرکس آن زمان را #درک کرد شب با #وضو به بستر رود و اگر امکان داشت همیشه با وضو باشد این کار را انجام دهد زیرا او همیشه در #ترس است و نمی‌داند که چه زمانی #ملک‌الموت برای #قبض_روح ، سراغش می‌آید😱.

شما را #هشدار دادم⚠️ اگر هوشیار شوید و #آگاه نمودم اگر آگاه شوید و #پند دادم اگر پند گیرید ، در #خلوت‌گاه‌ها و غیر آن #تقوای_الهی پیشه کنید تا مبادا #بمیرید مگر این که #مسلمان باشید.

📖خداوند در #قرآن_کریم می‌فرماید :

🔅 کسی که از دینی غیر از #اسلام پیروی کند #اعمالش پذیرفته نمی‌شود و او در روز #قیامت از زیانکاران است(آل عمران،آیه ۸۵)🔅

💥چه #شباهتی است شگفت میان سخن #مولا و #زمانهء  اکنون ما. چنان است که گویی در زمانهء ما زندگی میکنند و در بین مردم اند و با جامعه ما و رنجهایش به خوبی آشنایند... ⚠️شگفتا از این کلام #امیرالکلام و سلطانِ واژه و تعبیر، و اعجازگر سخن و بیان....⚠️

📚بحار الانوار؛ ج۹۳،ص۳۰۳

📚 فضائل الاشهر الثلاثه للصدوق؛ ص۹۱

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.