2777
2789
عنوان

بیبیچک

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بایک یه مارک دیگ میزدی .دیروز بهت گفتم اسمشو... ی سایه ی خیلی کم رنگ هست ولی نمیدونم واقعا&nb ...

ن عزیزم ب من نگفتی چ مارکی خوبه؟ این مدیکور بود

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
کدوم مارک بی بی چک خوبه؟

وی ور عالی هست.

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
بچه ها منم راهنمایی کنید چندروزه حالم خ بده گشنمه اما اشتها ندارم تا دو ق میخورم حالم بد میشه ازصبح ...

عزیزم عوارض متفورمینه

منم همینجوریم 

ولی امیدوارم باردار باشی 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
چن روز از موعد گذشته؟؟؟

دوروز گذشته سه روز پیش لک دیدم دیگ الان دوروزه هیچی

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
دوروز گذشته سه روز پیش لک دیدم دیگ الان دوروزه هیچی

حالا فردا با جیش اول صبح بزن 

توکل به خدا انشاالله مثبت باشه

ولی تو عکس چیزی مشخص نبود عزیزم

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
ن عزیزم ب من نگفتی چ مارکی خوبه؟ این مدیکور بود

وی ور بزن.

من بتام مثبت بود ولی مکس و مدیگور و روژان هاله های خیلی کم رنگ مینداختن اونم بعد از ده دقیقه و یکیشون اصلا منفی نشون میداد

دیگ گفتم پس منفی ام

دیدم ی مارک دیگه هم شوهرم خریده بزار اونم الکی بزنم، دیدم بعد سه چهار دقیقه دو تا خط پر رنگ افتاد

دقت و حساسیتش خیلی خوبه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
عزیزم عوارض متفورمینه منم همینجوریم  ولی امیدوارم باردار باشی

جدی؟من فک میکردم عوارض نداره متفورمین 

فدات گلم انشالله شمام به زودی باردار باشی من میخوام زود بفهمم چمه ک اگ حامله نیستم برم آز بدم معلوم بشه چمه بعد اخه من چندوقته متفورمین مصرف میکنم اما تازه چندروزه اینجوری شدم😣خیلی اذیتم یه غذای درست حسابی با آرامش نتونستم بخورم

قیمتش چنده؟

مثل بقیه ست  چون شوهرم همینحوری چهار پنج تا مارکو برداشت. 

جدی؟من فک میکردم عوارض نداره متفورمین  فدات گلم انشالله شمام به زودی باردار باشی من میخوام زود ...

من چندساله متفورمین میخورم تازگی ها حالم اینجوری میشه 

همش بیحالم حوصله ندارم به خدا اینقدر دسشویی میرم خسته شدم