2777
2789
عنوان

بیبیچک

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 48 پست
اگر میخوای برو تست بده . اینقد پول کیت نده. اگرم نه و کیت داری میخووی بزن

بیخیال ایقد منتظر بودمو استرس داشتم خسته شدم دیگ رمق ج منفیو ندارم چن روزه دیگ صبر میکنم پری اومد اومد نیومدم میرم آز

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
بعدم باید پنج دقیقه صبر کنی دیگ .هر کیتی ک گذاشتی باید صبر کن نه چند ثانیه

اخخ همیشه خط سی پررنگ میشه همون ی دقیقه اول این دیدم خیلی کمرنگه دیگ گفتم بیخیال اومدم خابیدم

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میخوای برو تست بده . اینقد پول کیت نده. اگرم نه و کیت داری میخووی بزن

خوشلحالت ک نینی تو دلته برامنم دعا کن🙏😔

خوشلحالت ک نینی تو دلته برامنم دعا کن🙏😔

هیچ وقت ارزو نکن جای من یا هر کسی باشی...از کجا میدونی من حالم خوشه!؟ 

عزیزم من جگر گوشه ام رو از دست دادم ... فوت فرزند خیلی سخته... ب حال کسی غبطه نخور چون از رندگییش خبر نداری

باور داشته باش ک سرنوشت خودت بهترین سرنوشتی بوده ک برات مقدر خواهد شد حتی اگر سالها منتظر باشی

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید