2777
2789
عنوان

ضد افتاب خوب

75 بازدید | 8 پست

لطفا بهم معرفى كنيد

خارجى باشه

ممنون

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پوستت خشکه بیزانس 

🌟🌙Bë ŵíţĥ ĥųŝŝęĭń(a)àňð ŕůľë👑••••••{تیكـر تولدمـ(۹۹/۹/۹) و رسیدن به‍ آرزومـه‍}😻😻😻❤مـن جذابـترین و خوشبخت ترینـ و ناناااز ترین و جیییییگر ترینممم آرهه اینجوریااس🙂😻😻😻👑                 

مرسي براى نظراتتون

ضدافتاب اسكين كد كسي استفاده كرده؟

چطوره؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

من پوستم چربه MQ استفاده میکنم واقعا راضیم سبکه زود جذبه رنگش ملایمه و کاور انچنانی نداره که پوست خفه بشه کلا راضیم و درمانی هم هست‌.خواهرم پوستش خشکه بایو درما استفاده میکنه اونم خیلی راضیه.ولی من بایو درما با پوستم سازگاری نداره.ببین پوستا با هم فرق میکنن ممکنه دو تا پوست چرب هم یه کرم مخصوص پوست چرب روی هردوشون جواب نده واسه یکی خوب باشه واسه یکی بد هزینه اشتباه کنی مثلا ۳۰۰ تومن بعد میخواد ۳ ۴ میلیون هزینه کنی خسارتی ک به پوستت زدی جبران کنی به ارحال اول اینکه با چنتا از قروشگاه های معتبرتون ک مشاور دارن صحبت کن و دوم حتما حتما حتما تست کن رو پوستت و بعد استفاده کن موفق باشی

من پوستم چربه MQ استفاده میکنم واقعا راضیم سبکه زود جذبه رنگش ملایمه و کاور انچنانی نداره که پوست خف ...

ممنون از نظرت دوست عزيز