2777
2789
عنوان

دست بزن شوهر وبی مسیولیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همون هفته اول عقد خودتو نجات میدادی😔

شوهرت موافقه طلاقه ؟؟؟ اگر نیست و مزخواد زندگی کنی ازش یه چیزی بگیر. بگو خونه یا ماشینی به نامت کنه یا اگر بتونی حق طلاق رو بگیری عالی میشه. 

دهتر عمه م ۳ ساله اومده واسه طلاق دست خالی نه تونست طلاهاشو بگیره نه مهریه. فقط جهازشو آورد پسره طلاقم نمیده 

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
بچم دختره خودم لیسانس دارم میخوام برم فوق بخونم و برم سرکار ولی شوهرم مخالفه

خداروشکر  تحصیلات داری الان داشتم با یه خانمی حرف میزدم ۱۵ سالگی ازدواج کرده بعد هنوز بچه دار نشده من یه بچه دارم گفت چرا دومی رو نیاوردی گفتم درس میخوندم سرکار میرفتم امسال اقدام میکنم گفت وا مگر زن کار میکنه چطور دلت میاد بچه ت ازت دور باشه هر چی گفتم عزیزم بچه م با خودم بود مهد میرفت گفت نع نباید زن کار کنه و فلان و بهمان بعد گفت من حتی حاضر نبودم یک ثانیه از مامانم دور باشم گفتم عزیزم تو الانم تو بچگی ۱۵ سالگی جدا شدی از مامانت گفت نه فرق میکنه کلا میگم خداروشکر تحصیلات داری اول برو مشاوره سعی کن بتونی درستش کنی زمانی طلاق بگیر که مطمئن باشی 

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
خداروشکر  تحصیلات داری الان داشتم با یه خانمی حرف میزدم ۱۵ سالگی ازدواج کرده بعد هنوز بچه دار ن ...

ممنون از راهنماییت آنجلاجان

فقط امیدم ب بچمه وگرنه تا الان مرده بودم

تو رشته ما با فوق میشه هم تدریس کرد هم آزاد کار کنی درامدشم خوبه

روانشناسی خوندم

با فوق بازار کارش عالیه

شنیدم اگه برم پزشکی قانونی و ثابت کنم ک دسته بزن داره راحت طلاق میگیرم

راحت وقتی کتکت زد برو ولی فکر کنم اول باید بری دادگاه نامه بدن بهت

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
ممنون از راهنماییت آنجلاجان فقط امیدم ب بچمه وگرنه تا الان مرده بودم تو رشته ما با فوق میشه هم تدر ...

عزیزم حتما بخون موفق میشی برا همین میگم یه خانم باید حداقل تحصیلات داشته باشه انشاالله زندگیت درست بشه نشد خودت درستش کن برات دعا میکنم عزیزم محکم باش

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت