2777
2789

بعضیا رو دیدم ک میگن چون شوهرم خیانت کرده پس منم خیانت میکنم تا تلافیش رو در بیارم 

از نظر خودم ک درست نیست 

نظر شما چیه 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

به نطرمن خیلی غلطه 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزومی برای وفادار بودن به شوهر خیانت کار نمیبینم اما ترجیح اخلاقی اینه که اول طلاق بگیرن بعد با آدم جدید آشنا بشن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

در حد وشخصیت خودم نمیبینم خودمو با این کار کوچیک کنم ویه آدم آشغال دیگه کیفشو ببره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
لزومی برای وفادار بودن به شوهر خیانت کار نمیبینم اما ترجیح اخلاقی اینه که اول طلاق بگیرن بعد با آدم ...

یعنی 

بخشش نکنیم؟ 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
اگ ی سگ گازت گرفت توهم گازش میگیری ؟  خیانت کثیفه ادمی ک خیانت میکنه کثیف تر از خوکه حالا ب هر ...

چقدر جملت قشنگ بود

لایک واقعا

یعنی  بخشش نکنیم؟

بخشش برای کسی هست که متوجه اشتباه خود شده باشه ، طلب بخشش بکنه و هر کاری لازمه برای جبران آسیبهایی که به همسرش زده بکنه ، آیا شوهره اینکارا رو کرده؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خیانت هیچ توجیهی نداره وکاملا اشتباهه

خیانت=جنایت 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

عقلانیه اصلا؟😑

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

خیانت مرد تو کشور ما نقل ونباته ولی کافی زنه خیانت کنه پدرشو درمیارن.دایی من ادم دختربازی بود زنشم خیانت کرد داییم کاریش نداشت ها بابا وعموهای خودش بردن زدنش😐به داییمم گفتن اگه طلاقش بدی ماهم نگهش نمیداریم الان یه بچه دارن وزندگیشون خوب شده الحمدالله ولی به مرد چیزی نمیشه زن هیچی میشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خیانت مرد تو کشور ما نقل ونباته ولی کافی زنه خیانت کنه پدرشو درمیارن.دایی من ادم دختربازی بود زنشم خ ...

کاملا درسته

مردها خیلی دستشون بازه

من با خیلی از مردها در ارتباطم

مرد خوب و وفادار .40 درصد هستش

من به همکارم میگفتم شما زن دارید.چرا اینکار رو میکنید.میگفتن باید عشق و حال کرد

نظرتون در مورد دخترها چیه؟؟