2777
2789
عنوان

چرا قفل شد@

140 بازدید | 9 پست

کلی تاپیک نامناسب ک کاری اشاعه فرهنگ بی بند و باری هست تو نینی سایته بعد تاپیک من ک دوستان داشتن داهنماییم میکردن قفل شد

واقعا نمیدونم ...البته این موضوعات در بین خیلی از تاپیکای دیگه هم بوده. طرف اومده کمک خواسته و درد دل کرده بعد یهو قفل شده

این همه توی تاپیکا کلمات +۱۸ گفته میشه رخت خوابا وسط سایت پهن میشه

نمیدونم هدف چیست

ممنون از همه ی دوستای گلی ک هم خرفاشون ارومم کرد هم راهنمایی میدادن. انشاالله زندیگتون رو ب راه باشه و درگیر مسایل اینحوری نشید و عاقبت به خیر 

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی چه دامادتون بیشعوره😐😐😐کاش خواهرت کوتاه نمیومد..منم جلو نامزد سابقم خیلی کوتاه میومدم دلم میسوخت براش دیدم نه این قصدش سو استفاده است داره و نمیده منم بهمش زدم..

خیلی بدم میاد دلم بسوزه برا کسی اون فکر کنه احمقم

حالا موضوع چی بود

در مورد وام خواهرم گفتم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
اجی چه دامادتون بیشعوره😐😐😐کاش خواهرت کوتاه نمیومد..منم جلو نامزد سابقم خیلی کوتاه میومدم دلم میسو ...

اره بخدا... ادم ک عاشق میشه چشمشو میبنده...برای همین من گاهی ناراحت میشم از بچه های نی نی سایت ک زود عاشق میشن...

کاش خدا کمکش کنه ابجیمو 

اخه موضوعی نبوده که قفل بشه گفتم حتما+۱۸ بوده

ن بابا

همینو میگم ....دو سال پیش یه عده اعتراض کردن ک چرا با نی نی سایت برخورد نمیشه ک محتوای بعضی پستاش اشاعه فرهنگ فحشاست!

الان فهمیدم اره پستای معمولی قفل میشن و بعضی پستا ۸۰ صفحه کامنت میخورن و هزاران نفر میبینن و ذهنشون شست و شو میشه بعد درنهایت میترکن

غصه نخور عزیزم اینم قفل میکننا😂😂😂

چی بگم خواهر. دست بالا دست زیاده! اینجا دست نی نی یار بالاست!