2777
2789
عنوان

خانوما بگین چیکار کنم؟

238 بازدید | 12 پست

شوهرم مرد عصبی وپرخاشگری هست که وقتی عصبانی میشه همه چیز رو می شکنه سر هر چیر کوچگی داد می زنه و من حق ندارم اینستا داشته باشم باید هر کجا رفتم بهش بگم حق ندارم سر کار برم و....

سرم داد می زنه اعتمادبه نفس ندارم و افسردگی گرفتم چیکار کنم با این شوهر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید قلقش بیاد دستت 

اگه اجازه نمیده بری سرکار دلیلشو بپرس و ازش بخواه پول مکفی مثل یه خانوم شاغل دراختیارت بذاره

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

از خدا زیاد سوال کن جواب های قشنگی بهت میده

امام علی میگ سوال کردن راه هارو باز می کنه

بپرس چرا همچین شوهری قسمتم شده؟

بپرس چیکار کردم خدایا؟ کجارو اشتباه رفتم؟

راستی شما رابطتون با مادرتون و پدرتون چطوریه؟ ازتون راضی هستن؟

چون منم شوهرم مثل مال شما بود بعد اینک رابطمو با مادرو پدرم درست کردم زندگیمم خود ب خود درست شد

افتادم ب پای مادرم و خواستم منو ببخشه ک انقدر دختر بدی بودم حالام همش درحال جبرانم ک ازم راضی باشن چون دیدم و میدونم ک راز این عالم چیه و همه چیز تو دستهای مادر و پدره

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
چیکار کردی شوهرت خوب شد در رابطه با شوهرت چیکارا کردی؟؟

من دادخواست طلاق داده بودم و طلاقمون حتمی بود ولی اون مدتی ک خونه ی پدرومادرم برگشتم فهمیدم اصلا قدرشون رو نمیدونستم دخترای مردم کجا من کجا؟ من اصلا ادم بودم؟ کم کم شروع کردم رابطم رو درست کردم باهاشون ازاون ب بعد همه چی خود ب خود درست شد طلاق منتفی شد و شوهرم افتاد ب التماس اونم با اون اخلاق گند و غرور کاذبش تا امسال ک فک می کنم رابطم باهاشون عالی شده خداروشکر و خیلی احترامشون رو دارم اما بازم باید بهتر بشم چون آدم زودجوشی هستم

توهم ازاونجا شروع کن

بیرون ز تو نیست هرآنچه در عالم است

قانون جذب رو بیشتر تحقیق کن یاد بگیر و انجام بده

برای شروع پیشنهاد می کنم کتاب راز رو بخونی و متوجه بشی ک همه چیزرو خودت خلق می کنی حتی شوهرت رو🙂 هیچ کس مقصر نیست جز خودمون باور کن

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣