2777
2789
عنوان

شوهرم هیچوقت به فکر من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 34 پست
اسی بهترین کار اینکه به مادر شوهرت  بی احترامی نکنی قشنگ بشین با شوهرت حرف بزن بگو من زنتم تو ا ...

یه باردقیقاهمینا رو بهش گفتم.عصبی میشه زود قاطی میکنه تازه دست پیشم میگیره.

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

بهش قاطع بگو اگه دوسم نداری اگه من زن خوبی نیستم بگو میرم خونه بابام توام واسه خودت یه زن خوب بگیر که با کارات راه بیاد اونوقت من خودم میام ازت طلاق میگیرم مهریه هم نمی خوام یکمم گریه کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزار از بیرون بگیره بزار خرج بیوفته گردنش

اخه دلم میسوزه ما خودمون تنهاباشیم حاضری هم بخوریم خوردیم.همه جوره قناعت میکنیم که کم نیاریم.الان یکم وضع مالیمون خرابه.از زندگیم باید کم بزارم که از مهمون پذیرایی کنم

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
غیر ازشما کس دیگه ایی هست که ازش پرستاری کنه پدرشوهر برادرشوهر و خواهرشوهر نداری؟

دوتا برادرشوهر دارم دوتا خواهرشوهر.چندروز خونه یکی از خواهرشوهرام بود الان اومده خونه ما.

اخه دلم میسوزه ما خودمون تنهاباشیم حاضری هم بخوریم خوردیم.همه جوره قناعت میکنیم که کم نیاریم.الان یک ...

نترس با پول سه تاپرس غذا فقیرنمیشید!

خیلی ساده ای واقعاکه بخاطرهمینه به خودش اجازه میده همچین کاری کنه چون توخودتم واسه خودت اهمیت و ارزش قائل نیستی

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣