2777
2789
وااای نه خیلی سخته  حامله گی کشیدنش پدر منو در آورد چه برسه به بعد بارداری

ای جانم ان شاالله ک نی نی هات اروم باشن اذیت نشی

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از دعای قشنگت عزیزم پناه بر خدااااااااااااا .....انشالله که نی نی تو سالم بغل بگیری مهربون

انشالله نازنینم.فقط به خودش توکل کن

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
مرسی عزیزم  کاشکی منکه آرزومه ولی اینا تو دوران بارداری منو این همه اذیت کردن خدا به داد بعدش ...

ای جانم عزیزم

به جنبه های مثبتش نگاه کن گلمممم

لگدهای نی نیتو ک حس میکنی خدا رو بارها و بارها شکر کن

فکر کن اینایی ک الان تو شکم توان قراره یه روز عروسی و دامادیشونو ببینی😍😍😍😍😍😍

ای جانم عزیزم به جنبه های مثبتش نگاه کن گلمممم لگدهای نی نیتو ک حس میکنی خدا رو بارها و بارها شکر ...

وااای این قدر ذوق میکنم وقتی تکون می خورند حتی با دریایی که دارم 

از همین الان به فکر مدرسه رفتن شونم😙😙

وااای این قدر ذوق میکنم وقتی تکون می خورند حتی با دریایی که دارم  از همین الان به فکر مدرسه رف ...

اخی عزیزمممممممممم

😍😍😍😍ان شاالله نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت به حق این روزای عزیز

فقط میتونم بگم خوش ب سعادتت

خدارو خیلی شکر کن بابت این نعمات

هرکسی لایق این نعمت بزرگ نیست

فکر میکردم من پیرترین مادرم. 😁 هنوزم هستما ولی شمارا دیدم امیدوار شدم😍

پير چيه؟!!! من واسه آزمايشات پيش از باردارى رفته بودم پيش متخصص گفتم سنم بالاست خطر نداره؟ چنان تعجب كرده بود گفت ٣٦ زياده؟!!! اين حرفو به دكتر سونوگرافم كه يه آقاى پيرى هم بود گفتم. گفت باردارى هيچ ربطى به سن نداره مهم فقط وضعيت بدنِ مادره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اخی عزیزمممممممممم 😍😍😍😍ان شاالله نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت به حق این روزای عزیز فقط میتو ...

مرسی عزیز دلم بابت دعایی قشنگت 

منم فقط بهت بگم که هر کسی مثل تو یه قلب به این بزرگی نداره 😙😙❤ 

وااای این قدر ذوق میکنم وقتی تکون می خورند حتی با دریایی که دارم  از همین الان به فکر مدرسه رف ...

🥰🥰🥰🥰❤🌹❤🌹❤🌹دورت بگردم مامان کوچولو