2777
2789
هعی  نمیدونن مامانشون می خواست سقط شون کنه

نه باباااا بچگی کرده مامانشون ان شالله که سالم به دنیا بیاد خواهر منم تقریبا همسن تو بود خیلیم ترسیده بود ولی الان خداروشکر میکنه که بچشو نگه داشته 🥰

۲۵سالمه دوماه دیگه به دنیا میاد.انشالله که قسمت همه منتظرا باشه به حق این شب پربرکت..صلوات بفرستین ب ...

ممنون عزیزم برام دعا کن منم منتظرم

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم برام دعا کن منم منتظرم

انشالله به حق فاطمه زهرا و این ماه پربرکت شما این سری پریود نمیشییه دوقلو باردار میشی...بگو آمین

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
انشالله به حق فاطمه زهرا و این ماه پربرکت شما این سری پریود نمیشییه دوقلو باردار میشی...بگو آمین

مرسی از دعای قشنگت عزیزم پناه بر خدااااااااااااا .....انشالله که نی نی تو سالم بغل بگیری مهربون

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
عه ناامید نباش دیگه  احوالات این روزات خیلی روی آینده بچت تاثیرداره اگه غمگین و عصبی باشه بچت ...

خدوم که خیلی بی حوصله کلا از اولش همین شکلی بودم 

مخصوصا وقتی شوهرم نباشه دیگه بد تر از همیشه میشم دلم واسه بچه هام میسوزه

اخی خدااااا خوشبحاااااالت فقط همینو میتونم بهت بگم کاش واسه منم به جای یدونه سه تا بود کااااااااش

وااای نه خیلی سخته 

حامله گی کشیدنش پدر منو در آورد چه برسه به بعد بارداری