2777
2789
عنوان

رشدن نکردن اندامم

208 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من ۱۸ سالمه و قدم ۱۶۹ وزنم ۵۵ و سینه هام اصلا اصلا رشد نکردن البته اینم بگم که ازدواج کردم ولی خب بازم رشد نکردن کسی راهی داره واسه رشد کردن سینه هام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اصلا ک نمیشه

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

سلام نمیخوام ناامیدت کنم اما احتمالات بدونی خوبه برخی اینجورین نه با بارداری نه با شیردهی باهیچی سینشون بزرگ نمیشه

بعضیا تا ازدواج میکنن و تغییرات هورمونی رخ میده سینشون بزرگ میشه

اکثریت بابارداری و شیردهی سینشون رشد میکنه

ممکنه از دسته اول باشی درین صورت از الان با خودت کنار بیا و خودتو دوست داشته باش

لاغری دگ اصلا اصلا دگ‌چیه😐

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

سلام نمیخوام ناامیدت کنم اما احتمالات بدونی خوبه برخی اینجورین نه با بارداری نه با شیردهی باهیچی سین ...

اخه شوهرم دوست نداره بعد خودمم خسته شدم همش باید اسفنج بزارم به اندامم نمیاد اینقد تخت باشه سینه هام

سینه بافتش چربیه توام وزنت کمه و کسایی ک لاغرن چربی بدنشون کمه واسه همین نداری ولی میتونی بری باشگاه ...

درستهاما اینکه چربی ها کجای بدن بیشتر رشد کنن به ژنه

دیدی زنی چاقه اما سینش بزرگه ولی باس نی نداره. باس ن و سینه چربین اما به ژنه که چقدر و کجا رشد کنه

من معمولیم نه لاغر استخونی نه تپل. اما واقعا سینه ندارم. یک مدت باشگاه رفتم اما ژنتو عوض نمیکنن که فقط هرچی هستی کمی تغییر میکنه با ورزش.

تنها راه عمله