2777
2789
عنوان

تیرویید نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3956 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داشت متوجه شدی تیرویید داره؟؟

تو قربالگری گفتن مشکوکه دوباره تست گرفتن گفتن نرماله 

ولی من اعتماد نکردم بردم ازمایشگاه خصوصی و بعد پیش متخصص غدد نوزاد ازمایش ماه اولش نرمال بود

ماه دوم tsh رفت بالا دکتر قرص داد

تو قربالگری گفتن مشکوکه دوباره تست گرفتن گفتن نرماله  ولی من اعتماد نکردم بردم ازمایشگاه خصوصی ...

من دخترمو که ۵ روزگی بردم مرکز بهداشت برای تیرویید گفتن اگه مشکلی باشه زنگ میزنیم. منم دیگه دیدم زنگ نزدن پیگیر نشدم. به شما هم اینطوری گفتن؟؟

نگران شدم

من دخترمو که ۵ روزگی بردم مرکز بهداشت برای تیرویید گفتن اگه مشکلی باشه زنگ میزنیم. منم دیگه دیدم زنگ ...

زنگ زدن گفتن مشکوکه

ایشالله ک چیزی نیست عزیزم نگران نکن خودتو

ازمایش وریدیش چن بود ک درمانو شروع کرد

اولین بار ۲/۷ بود دکتر گفت اوکیه ولی گفت بعد یکماه تجدید کن ک دوباره بالا رفت شد ۵/۶۵ ک درمانو شروع کردیم

شما چطور عزیزم

اولین بار ۲/۷ بود دکتر گفت اوکیه ولی گفت بعد یکماه تجدید کن ک دوباره بالا رفت شد ۵/۶۵ ک درمانو شروع ...

عزیزم من تیرویید ۱۸ روزگیش ۶.۹ بود گفته سر ۲۸ روزگی تکرار کنم خیلی نگرانم

دکترا ک میگن تیرووید بیاد پایین دیگه بالا نمیره چطور برا تو رفت بالا

راستی تی فر بچه ات تو از اولی و دومی چن بود

عزیزم من تیرویید ۱۸ روزگیش ۶.۹ بود گفته سر ۲۸ روزگی تکرار کنم خیلی نگرانم دکترا ک میگن تیرووید بیاد ...

تی فور هر دو بار نرمال بود

نمیدونم واقعا اما رفت بالا خیلی هم استرس گرفتم اما دکتر اطمینان داد چیزی نیست 

بچه ی من تیرویید داشت.ازمایش اولش تا اومد یکماهش هم بیشتر بود تا رفتم دکتر چهل روزش شد بعدم‌دکتر گفت ...

سلام عزیزم 

الان فرزندتون چطوره 

بازم تیرویید داره ؟ 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.