2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست
درسته دراین ک ب کسی ارتباطی نداره شکی نیس. میخام بدونم دوس دارین شماام اون مدلی باشید؟

ببین همیشه به این فک کن چکارایی دوس داری انجام بدی که به خاطر برخورد و طرز رفتار دیگران انجام نمیدی یا ازشون گذشتی،این موضوع هم دقیقا همونطوره اون کسایی که شاید باعث تعجب شما و اطرافیان میشن و پشت سرشون میگن که ناخوشاینده فقط اون کاری که دوس داشتن رو انجام دادن اونجوری که دلشون خواسته رو بودن  و نذاشتن نظر دیگران باعث بشه از زندگی که یبار به هر انسانی داده شده لذت ببرن و حرومش نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستایی که میگین پوشش شخصیه… کاش موقع تاپیکای خیانتم میگفتید به خودشون مربوطه پوشش فلان هرزه خانم که ...

خیانت ذاتیه ربطی به پوشش نداره یعنی زمان قاجار که همه چادر داشتن کسی خیانت نمیکرد؟!پس اونایی که ایران نیستن همشون خیانت کارن

دوستایی که میگین پوشش شخصیه… کاش موقع تاپیکای خیانتم میگفتید به خودشون مربوطه پوشش فلان هرزه خانم که ...

حیف که لایک کردن بدم میاد ولی شما لایک داری  

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،

من واقعا برام سواله کسی که این مدلی اینقدر باز میره بیرون واقعا میدونه حیا چیه ؟

اصلا معنی نجابت و میفهمه ؟؟؟

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
خیانت ذاتیه ربطی به پوشش نداره یعنی زمان قاجار که همه چادر داشتن کسی خیانت نمیکرد؟!پس اونایی که ایرا ...

نه عزیزم خیانت ذاتی نیست

شاید گفت برای یک سری از اقایون اینو گفت اما نه همه

ایا اون موقه که وضع حجاب اونجور بود اینقدر هرزه گری و خیانتم بود؟!

خداوکیلی جواب بده

نه گلم خارجیا اسمشو نمیزارن خیانت

چکن برای خانواده ارزشی قاعل نیستن

چون داشتن دوست دختر کنارزنشون براشون مشکی نیست

روابط خارج از خانواده چیز عادیه 

بهش نمیگن خیانت فقط😊

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم
حیف که لایک کردن بدم میاد ولی شما لایک داری    

عزیزم❤

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم
آنابلودوس داری ؟؟😰😰😰😰😰😱😱

اون منو دوس داره

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،
پوشش زنان جامعه تاسف باره هرروزم بدترمیشه  همه توقایق نشسته بودن یک نفرداشت قایق روسوراخ میکرد ...

الان ننیدونم چرا کسی نمیگه زدن ماسک شخصیه!

و ما کار نداشته باشیم

نمیدونم چرا کسی نیمگه رفتن مردم به شمال یا اربعین شخصیه

اما میرسه به حجاب همه چی عوض میشه و …

الان ننیدونم چرا کسی نمیگه زدن ماسک شخصیه! و ما کار نداشته باشیم نمیدونم چرا کسی نیمگه رفتن مردم ب ...

اینجورتاپیکااینقدرکه میگن به من چه به توچه به ماچه به آنها چه من سرگیجه میگیرم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪اینجوری 

فقط خدا

نقطه ای برام ارزش نداره 

تو فامیل هم خیلی محجبه داریم هم کسی که حجاب رو قبول نداره و اصلا تو ذهنم هیچکدوم برتری ندارن نسبت به هم 

و اصلا درک نمیکنم خانومایی که دغدغه اشون اینه فلانی چرا اینو پوشید یا اونو پوشید

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍