2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست

نگا الان یه دوره ای شده که تو هر خانواده یه دین و فرهنگ جدا برای خودشون تعریف میکنن درست و غلطی هیچکدومم معلوم نیس مهم اینه ادم بتونه با فرهنگ بقبه کنار بیاد و بدون اذیت شدن یا اذیت کردن با همه وقت بگذرونه و زندگی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تمام روز به ظاهرت اختصاص بدی درست نیست اونم تحت تاثیر جو جامعه ودوستان باشی خودت ندونی این کارا اصلش برای چیه ازاین بدم میاد  بنظرم زن شخصیت داره عروسک دست مرد وتبلیغات تجاری نیست

اوکی شکر 

من خودم تهرانی ام 

ولی تهران خیلی جو بدی داره اگه اعتماد به نفس نداشته باشی این بلاها سرت میاد

مثلا تو مدارس وسط شهر به بالا اگه اسمت فاطمه و زینب باشه از دهه پنجاه شصت تا الان بد میدونن و طرف اسمشو باید عوض کنه 

یا دید خوبی تو مدرسه های معمولی به چادری ها ندارن 

برای همین کسی که یهو بره تو محیطش میخواد با این کارا باج بده که راش بدن تو جمعشون 

اتفاقا داشتم الان به این موضوع فک میکردم...

ما دنبال یه دختر میگردیم برای داییم...داشتم فک میکردم چرا یه دختر باپوشش مناسب بیرون پیدانمیشه ک انتخابش کنیم ..حالا نه خیلی محجبه ولی همون معمولیشم نیس😐

پوشش شخصیه اما در چهارچوب قوانین کشور👍

درسته 

ولی وقتی بازیگرامون که الگوی جامعه هستن با افتضاح ترین پوشش میان تو مراسما و جشنواره عکس میگیرن

یعنی قانون کشورم مشکلی نداره

پس مردم عادین میتونن هرجور دوس دارن بپوشن و شخصبه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دوستایی که میگین پوشش شخصیه… کاش موقع تاپیکای خیانتم میگفتید به خودشون مربوطه پوشش فلان هرزه خانم که شوهرتونو از چنگت دراورده😁

ببخشید که رک گفتم ولی حرص میخورم اونجاها میگید این زنا اوار شدن این جا میشه پوششون شخصیه

نمیگم همه مردا اما چشم ی سری از مردا رو پر کنن و اون سرد شه نسبت ب زنش کی مسوله؟!

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم

بی حجاب دوستا ریختن داخل تایپک اخرشم دعوا

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،

پوشش زنان جامعه تاسف باره هرروزم بدترمیشه 

همه توقایق نشسته بودن یک نفرداشت قایق روسوراخ میکرد دراعتراض بقیه گفت شماچکارداریدجای خودمه الانم تاراجع به حجاب حرف بزنیدمیگن به شمامربوط نیست ولی دودش چشم همه میره