2777
2789

لایکم کنید منم براتون میفرستم 🙏🏻 ... ممنونم 🌸🌸🌸

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ تا صلوات میفرستم این تاپیکمو گزارش بزن https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topic ...

زدم عزیزم ... ایشالا کوچولوت  هم ب سلامت ب دنیا بیاد ... دعا کن برام 🙏🏻🌸🌸🌸

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
10 تا صلوات فرستادم برات عزیزم ، ان شاء الله حاجتتو بگيري💚

قربونت برم ... با دعای شما ... 

10 تا صلوات فرستادم برات عزیزم ، ان شاء الله حاجتتو بگيري💚

شما ماما هستید ؟ 

کوچولوم ۶ ماهشه عزیزم این تیکر تولدشه انشالله خدا دلتو شاد کنه🤩

عززیزم .. انشالله به سلامتی 😍😍😍  ممنونم .. خداکنه 😨😔

بفرماييد عزيزم

راستش من عقد کرده ام و قراره تا ده ماه دیگم عقد بمونیم .. با همسرم رابطه غیر دخول (بین پا) داریم .. من باز هم میترسم و با اینکه از کاندوم استفاده میکنه خیلی استرس دارم .. میترسم پیشاب بره داخل و باردار شم یا اینکه دستش اسپرم بهش باشه بزنه ب کاندوم من باردار شم .. واقعا فوبیا گرفتم ... با اینکه بیرون از بدن من و جدا از من انزال رخ میده اما خییلی میترسم و همیشه استرس دارم .. در مورد تخمک گزاری و ... هم شنیدم .. ی سری میگن فقط در اون چند روز تخمک گزاریت احتمال یارداری هست ... اما من دائما ترس باردار شدن تو عقد رو دارم ... پسفردا موعد پریودیمه و حسابی استرس دارم نکنه پریود نشم ... تورو خدا راهنماییم کنین کلافم .. 😔😔😔😔😔😔