زویش مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1345 عنوان بیمارستانم درد شدید زیر شکم ازمایش دادم تو رو خدا برام دعا کنید .باردار هم نیستم 136 بازدید | 7 پست لطفا برام دعا کنید تو رو خداااا دردم وحشتناکه.خیلی بی پناهم غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪 1399/06/28 | 17:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمونهههههههههه2 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2130 چرا درد داردی سونو برو تف تف تف تف تو این زندگی فقط داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮 عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏
زویش مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1345 چرا درد داردی سونو برو جمعس خراب بشه این بیمارستان سونو نداره .ازمایش خون دادم هر چی اب میخورم ادرارم نمباد که ازمایش بدم .سمت راسته .برام مسکن زده باز دردش قابل تحمل نیست .دو روزه هم خونریزی دارم خون تیره غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
نمونهههههههههه2 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2130 جمعس خراب بشه این بیمارستان سونو نداره .ازمایش خون دادم هر چی اب میخورم ادرارم نمباد که ازمایش بدم . ... عزیزم خدا شفات بده به من حتما خبر حالتو بده نگراتم تف تف تف تف تو این زندگی فقط داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮 عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏
sasan66 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 522 احتمالا سنگ کلیه داشتی و جابجا شده و اومده تو حالب، انشاله چیزی نیست برات دعا میکنیم، استرس نداشته باش
زویش مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1345 عزیزم خدا شفات بده به من حتما خبر حالتو بده نگراتم عزیز دلم مرسی که نگران بودی سنگکلیه ۹ میلی توی حالبم گیر کرده .سونو دادم دلیل دردم اینه غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
نمونهههههههههه2 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2130 عزیز دلم مرسی که نگران بودی سنگکلیه ۹ میلی توی حالبم گیر کرده .سونو دادم دلیل دردم اینه خداروشکر چیز خاصی نبود خوشحال شدم😍😘ان شاء الله همیشه سالم باشی تف تف تف تف تو این زندگی فقط داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮 عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏
زویش مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1345 خداروشکر چیز خاصی نبود خوشحال شدم😍😘ان شاء الله همیشه سالم باشی مرسی عزیز دلم خدا بهترینها رو بهت بده غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪