لطفا لطفا ازش نخواید رتبه ش رو بهتون بگه! حالا یه وقت خونواده ی درجه ی یکه آدم تعارف نداره ولی اگه همکلاسی و فامیلتون یا بچه ی فامیل و دوستتون بود حتی اگه از سر محبت یا کنجکاویتونه نپرسید. ممکنه واقعا برای خودتون مهم نباشه ولی برای اون آدم سخت باشه و دلش نخواد که بگه و شما تو فشار قرارش بدین! پس لطفا نپرسید! و اصلا هم از روی ظاهر طرف فکر نکنید که مشکلی با گفتنش نداره یا اگه نخواد نمیگه! شما این درک رو داشته باشید که حتی ریسک تو فشار قرار دادنش رو نکرده باشید... خودشون بخوان بهتون میگن...
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈