2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زده شیرینی میخواد ازم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرف دلت رو نزدی بهش 

میگفتی به به چه عجب یادی از ما کردین خبری نمی گیرین که ما چطوری تو این همه رنگ نفس می کشیم می خوابیم (با خنده ) حالا چه شیرینی ای میل دارین و .. (با خنده )

اینجوری حداقل یه چیزایی رو بهشون می فهموندی

عجب 
میگفتی هشت روزه زندگی ندارم انشالله کارام تموم شد دعوتتون میکنم  هیچ وقتم دعوت نمیکردی

البته به نظرم نباید انتظار داشته باشی که بگن خونتو داری رنگ میکنی بیا خونه ی ما 

ولی رنگ کردن دیگه شیرینی دادن نداره

مادر منم زیاد اصرار نکرد  یه بار تعارف کرد  شوهرمم نمیاد شب خونه مادرم بمونه

ماهم اومدیم خونه نوساز گاز نداریم تو بی حمومی گندیدیم کسی تعارف نمیکنه رو پیکنیک وچای ساز آب گرم میکنم برا حموم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

حق داری کاملا .... واقعا شعورم خوب چیزیه ... اینجور فامیلایی که موقع زحمت ناپدید میشن و فقط موقع خوردن به موقع حاضر میشن رو باید ساعت ۹ بزاریشون تو کوچه والاااااااا ... من بودم میگفتم فلانی جان خونم خیلی شلوغه میخوای بیای بیا ولی اول یه سر و سامانی به خونم بدیم بعدش با هم یه نون پنیری هست بخوریم و اگه قبول نکرد یا نیومد به شوهرم میگفتم تا دور و بریاش رو بشناسه     

مهمونی میخوان بیان خونمون کرونا نیست  ما یه هفته میخواستیم بریم خونشون کرونا بود؟؟😐

بگو هنوز جمع جور نکردم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
من بودم  چند تا تیکه ریز مینداختم وقتی اومدن

حرصم داره درمیاد 

الان به حد انفجارم😐

امیدوارم نیان و فقط یه شوخی بوده باشه 

چون واقعاً خستم و نای مهمون داری ندارم 

تازه این روزا گردگیری هم دارم

ماهم اومدیم خونه نوساز گاز نداریم تو بی حمومی گندیدیم کسی تعارف نمیکنه رو پیکنیک وچای ساز آب گرم میک ...

خوب چرا اینقدر رودرواسی دارین برین خونه مادرشوهر یا مادر خودتون

حتما که نباید بگن

من باشم می گم بزار اول اونهایی که تو این مدت کمکمون بودن دعوت کنم بعد شماها رو دعوت می کنم!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤