2777
2789
عنوان

خانومای رمان خون

93 بازدید | 12 پست

سلام خانوما رمانای تقریبا قدیمی میخوام.مثل دالان بهشت با اون حس و حال حوض و تخت تو حیاط و عشق و عاشقی با خجالت و...😁از اون سبک رمانا میشناسین معرفی کنین؟؟

پسرم زندگیم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین سبکین؟؟کدوماش قشنگن؟؟

اره رماناش قدیمی هستن فوت شده این خانم ولی حوض اینا نمیدونم راه به راه ماچ بغل پارتی اینا نداره . پنجره الان یادم هست دختره عاشق معلم ادبیات ک همسایشون هست میشه از پشت پنجره 

اره رماناش قدیمی هستن فوت شده این خانم ولی حوض اینا نمیدونم راه به راه ماچ بغل پارتی اینا نداره . پن ...

افرین متنفرم از رمانای الان همه پولدار زیبا فقط لباسارو میگن هرسری چی پوشیدم فلان رنگ و...

منظورم دقیق حوض نبود😁اما کلا خوشگل مینوشتن ادم دوس داشت اونموقع و اونجا زندگی میکرد

هرچند الانم نویسنده ها بخوان راجع به ادمای معمولی بنویسن رمان های خوبی از اب درمیاد.دستت درد نکنه گلم 😘❤

پسرم زندگیم ❤
افرین متنفرم از رمانای الان همه پولدار زیبا فقط لباسارو میگن هرسری چی پوشیدم فلان رنگ و... منظورم د ...

خواهش عزیزم حالا بازم فکر میکنم یادم اومد میگم بهت رمان های فهیمه رحیمی خیلی خوندم اسم هاش یادم نیست یادمه یه رمان خوندم فانی بود اسمش خیلی وقت پیش 

خواهش عزیزم حالا بازم فکر میکنم یادم اومد میگم بهت رمان های فهیمه رحیمی خیلی خوندم اسم هاش یادم نیست ...

دستت درد نکنه😍

اره مودب پور همشو خوندم 

پسرم زندگیم ❤