2777
2789
مغزم دیگه رد داده از بس بهش فکر کردم .روزی نبوده تو این مدت بهش فکر نکنم .از یه طرف خیلی دوسم داش .ب ...

ببین اینطور میگی آدم با عرضه ای هست واقعا 

شانس دیگه بهش بده البته اگه هنوز پیگیرته

ببین اینطور میگی آدم با عرضه ای هست واقعا شانس دیگه بهش بده البته اگه هنوز پیگیرته

قبلا چند دفعه دیگه اینطوری ازش جدا شدم .الان فهمیدم این جدا شدن ها باگ شخصیتی منه .قبلا اون همیشه میومد سراغم اشتی میکردیم .ولی این سری خیلی محکم گفت دیگه هیچ وقت نمیخام ببینمت .

میترسمم با همه بجنگم برم سراغش زندگی بسازیم .بی پولی فشار بیاره .از طرف خونواده سرزنش بشم و پشیمون بشم باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر پسرم داره منو میکشه متاسفانه دیراموزه نمیدونم سنجش قبول میشه یان کلامش ضعیفه دارم روانی میشم اون ...

الهی بگردم من

حل میشه ایشالا مامانش انقد غصه نخور تو اینطور کنی اون بچه اونوقت چیکار کنه

من ازشوهرم ناراحتم طبق معمول

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

قبلا چند دفعه دیگه اینطوری ازش جدا شدم .الان فهمیدم این جدا شدن ها باگ شخصیتی منه .قبلا اون همیشه می ...

ایوای توعم مثل من روانیی ببخشیدا😂😑

من دیدم اینطورم و واقعا طرف مقابل هم اذیت میشه کلا بیخیال این چیزا شدم

کامل میفهمم چی میگی من بشخصه تو این جاها کلا کنار میکشم حتی اگه فکرش عذابم بده 

ایوای توعم مثل من روانیی ببخشیدا😂😑من دیدم اینطورم و واقعا طرف مقابل هم اذیت میشه کلا بیخیال این چی ...

الان که به صحبت افتادیم منم خیلی حس کردم بعضی حرفا و موقعیتات مث منه .

اره همین طوره .الان دارم سعی میکنم خودمو قانع کنم به ازدواج فکر نکنم .ولی بگیر نگیر دارم .نه میتونم راحت دل بکنم ازش .حس میکنم بعد اون دیگه نتونم با کسی باشم یا کسی اینقد دوسم داشته باشه .نه میتونم راحت بشینم بگم بیخیال ازدواج و این حرفا 

الان که به صحبت افتادیم منم خیلی حس کردم بعضی حرفا و موقعیتات مث منه .اره همین طوره .الان دارم سعی م ...

اره هی با بقیه مقایسش میکنی نه میتونی با کسه دیگه اوکی شی نه با خودش یه مدت یاد خوبیاش میفتی میگی بزا برم سمتش بعد میگی این بدیارم داره میشینی سرجات😑یا باید مهرشو خودت تو دلت زیاد کنی یه مدت بعد بگی چون دوسش دارم و اذیتش نمیکنم سمتش نمیرم یا باید انقد متنفر شی ک نخوای بری

درهر صورت انگار به ما نیومده تو رابطه باشیم

از خداشم باشه اون باید نگران دوست داشتن تو باشه

درسته ولی اون مطمئنه دوسش دارم قهر میکنه چن روز پیداش نمیشه والا من میتونم با کیس های بهتر اوکی بشم ولی نمیشم 

یعنی ترس از دست دادنمو نداره یا نمیخوادم 🥲