2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالش صفر نیست. حتی تو پری هم صفر نیست احتمالش.

اورژانس ضرر داره ها. کلا یه بار یا دوبار در ساله خوردنش. مراقب باش که نخوری عزیز

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
۳۱ روزه هست نمیدونم تخمک گذاریم کی هست از کجا بفهمم تو سایت نوشته بود چند روز قبل از پریودی مقاربت ...

ده روز بعد از اولین روز قاعدگی شروع تخمک گذاریع تا روز بیست هم ممکنه ادامه داشته باشه  

حالا واسه هرکس ممکنه متفاوت باشه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اخه الان ۲۰ روز ازش میگذره دیگه قرص اثر نداره همش حالت تهوع دارم ک گفتم شاید بخاطر معدم باز مشکل دار ...

نمی‌دونم .بسپار دست خدا.اما فک‌نکم گرفته باشه.😊خوشبین فکر کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
احتمالش صفر نیست. حتی تو پری هم صفر نیست احتمالش. اورژانس ضرر داره ها. کلا یه بار یا دوبار در ساله ...

اگه باردار بشم دیگه فردا پسفردا پری نمیشم؟؟ الان نافم خیلی تیر میکشه میتونه علت همین باشه؟کمرمم در گرفته

اگه باردار بشم دیگه فردا پسفردا پری نمیشم؟؟ الان نافم خیلی تیر میکشه میتونه علت همین باشه؟کمرمم در گ ...

خب ممکنه یکم به حالت طبیعی تعویق. بیافته واسه تغییر فصل. شما همیشه پریود. های منظم. داری؟ 

قرص اورژانس هم فقط برای همون موقع جواب میده ینی تا نهایت 3 روز. الان خوردنش فایده نداره.

تا دو. سه روز صبر کن اگر پریود نشدی صبح بی بی چک بذار. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
خب ممکنه یکم به حالت طبیعی تعویق. بیافته واسه تغییر فصل. شما همیشه پریود. های منظم. داری؟  قرص ...

اره خیلی منظمه و ۳۱ روزه هستم شایدم ۳۰ روزه

امشب رابطه پر خطر داشتم چرا الان قرص بخورم بیفایده هست؟؟

اره خیلی منظمه و ۳۱ روزه هستم شایدم ۳۰ روزه امشب رابطه پر خطر داشتم چرا الان قرص بخورم بیفایده هست؟ ...

امشب داشتی؟ خب فکر کردم قبلا داشتی. نه جان بخور الان که دیر نیست خوبه. ببین اگه از این دوتایی ها هست دوتا رو باهم بخوری میگن تاثیرش بهتره. اگه یه دونه ست که همون یه دونه باید بخوری. 

ولی حواست باشه اگه بخوری ده روز بعد. پریود میشی ینی ممکن هم هست که یه جوری بشه که در یه ماه دو بار پریود بشی. 

امشب داشتی؟ خب فکر کردم قبلا داشتی. نه جان بخور الان که دیر نیست خوبه. ببین اگه از این دوتایی ها هست ...

الان ک ندارم باید فردا بگیرم دیر نیست؟؟بعدم چون بهم میریزه اگه فک میکنی احتمالش خیلی کمه نخورم؟؟؟

الان ک ندارم باید فردا بگیرم دیر نیست؟؟بعدم چون بهم میریزه اگه فک میکنی احتمالش خیلی کمه نخورم؟؟؟

نه بخور ریسک نکن. مگر اینکه شرایطت جوری باشه که حالا خیلی هم مهم نباشه که بچه دار بشی. 

ببین یه درصد هم یه درصده. من جات بودم این بار ریسک نمیکردم. اما دفعه های بعد بیشتر از بدنم مراقبت میکردم. 

عیب نداره نگران نباش الان.

نه عزیز فردا دیر نیست همون فردا بخور.