2777
2789
عنوان

حساسیت به لاکتوز نوزادو رفلاکس

863 بازدید | 33 پست

سلام دوستان کسی هست که نوزادش حساسیت به لاکتوز داشته باشه و با شیر خودش بچش اسهال بشه .چه شیر خشکی استفاده میکنید شیر خودتونم میدید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شیرخشک بازم نق غر روانیم میکرد تا همین ۳ماه پیش که کامل از شیر گرفتمش و رااااااااحت شدم

چ فرقی میکرد با شیر خودمم اینطوری بود با شیرخشکم همین.

با شیر خودم جیغ میزد ولی شیرخشک جیغش تبدیل شد به عر و نق همیشگی

دختر من تا ۵ سالگی حساسیت شدید داشت 

۱ سالگی با اینکه رژیم سخت میگرفتم شیر خودم و قطع کردم

شیر هایم و آلرژی هم بهش نساخت

ولی قرص لاکتیز رو قبل شیر پاستوریزه هم بهش میدادم عالی بود یا قبل بستنی

جون بچه ام رو لاکتیز نجات داد

چه جوری میدادین مثلا روزی چنبار؟؟

دخترم خیلی شیر میخورد ی بار شیر خودم میدادم دفعه بعد شیر خشک تا دوسه ماه بعدش دیگه هروقت شیرم کم بود یا بیرون و مهمانی شیر خشک دادم بعد شش ماه هم ديگه لب ب شیر خشک نزد.

با شیرخشک بازم نق غر روانیم میکرد تا همین ۳ماه پیش که کامل از شیر گرفتمش و رااااااااحت شدم چ فرقی م ...

دکتر به پسر من شیر خسک کاستروفیکس داده که یه بار شیر خودنو میدم یه بار اونو ولی سکمش خیلی سفت میشه گف بهتر شد ببلاک ال اف بده که دو روز دادم اونم شکمشو سفت کرد انقد گریه میکنه و زور میزنه تا شیر خودمو بدم اسهال شه شکمش کار کنه خیلی نفخ داره و بیش از اندازه دوست داره شیر بوخوره واقعا خسته شدم دیگه نمیدونم چه کار کنم شاید برم پیش دکتر گوارش اطفال 

دکتر به پسر من شیر خسک کاستروفیکس داده که یه بار شیر خودنو میدم یه بار اونو ولی سکمش خیلی سفت میشه گ ...

پسر منم با شیر خودم اسهال بود شیرخشک دادم سفت شد

شیرخشک همینطوریه دیگه

یکم پیمونه هاتو سرخالی بریز نه خیلی که بچه اسهال شه

پسر منم با شیرخشک هر ۲ روز شکمش کار میکرد نفخ که نگم برات شدید داشت

هیچکاری نمیشه کرد تا دوره اش طی بشه منکه انقد بردم دکتر مردم بخدا.

تا از شیر گرفتم آب رو آتیش الان میگم کاااااش یکسالش شد کلا از شیر میگرفتمش دیوونه شده بودم

دخترم خیلی شیر میخورد ی بار شیر خودم میدادم دفعه بعد شیر خشک تا دوسه ماه بعدش دیگه هروقت شیرم کم بود ...

پسر منم همبن طوره خیلی 

شیر میخوره بیشتر دوست داره 

شیر خودمو بوخوره وقتی میخاد پی پی کنه  یا دل درد داره انقد گریه مبکنه تا شیر خودمو بدم با اینکه قبلش کلی شیر خشک خورده 

پسر منم با شیر خودم اسهال بود شیرخشک دادم سفت شد شیرخشک همینطوریه دیگه یکم پیمونه هاتو سرخالی بریز ...

پسر من الان چهل و پنج روزشه یعنی کلا بگیرم از شیر و فقط شیر خشک بدم .

پسر من الان چهل و پنج روزشه یعنی کلا بگیرم از شیر و فقط شیر خشک بدم .

منکه پشیمونم شیر خودمو قطع کردم باز ببین صلاح خودتو بچت چیه

ببین دکترش چی میگه

دکتر پسر من گفت قطع کن شیرم کرد وگرنه اصلااا فکرشم نمیکردم با کلی گریه زاری قطعش کردم به امید خوب شدن ولی خیلی فرق نکرد