2777
2789
عنوان

حساسیت به لاکتوز نوزادو رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 33 پست
دختر من تا ۵ سالگی حساسیت شدید داشت  ۱ سالگی با اینکه رژیم سخت میگرفتم شیر خودم و قطع کردم شی ...

لاکتیز ایرانی یا خارجی؟؟ منم ایزیکول میدم با شیر خودم ولی خب تا کی باید با سیرم همش قطره بدم دکتر میگه تا هر وقت که شیر خودتو بوخوره واقعا موندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به پسر من شیر خسک کاستروفیکس داده که یه بار شیر خودنو میدم یه بار اونو ولی سکمش خیلی سفت میشه گ ...

پسرمن رفلاکس داشت شیرخودم خیلی کم و رقیق بود عین آب بود.

دکتر اول بهش رانیتیدین داد که جواب نداد و امپرازول نوشت خیلی خوب بود

شیرخشک ببلاک ای ار باعث یبوست شد که دکتر گفت ترکیبی براش درست کنم مثلا دوپیمانه ای ار دوپیمانه معمولی باهم درست میکردم

بخاطر رفلاکسشونه که خیلی شیر میخورن

من بخاطر اینکه پسرم کمتر استفراغ کنه سرشیشه شیر سوراخ کوچیک میزدم که شیرکمتر بره تو دهنش

چون هرچه سرعت خوردن بیشتر باشه بیشار بالا میاره

پسرمن رفلاکس داشت شیرخودم خیلی کم و رقیق بود عین آب بود. دکتر اول بهش رانیتیدین داد که جواب نداد و ...

دقیقا .منم‌دنبال سر شیشه با سوراخ کوچیک‌هستم‌که پیدا نکردم‌منم‌مجبورم بسته بگیرم خودم سوراخ کننم

لاکتیز ایرانی یا خارجی؟؟ منم ایزیکول میدم با شیر خودم ولی خب تا کی باید با سیرم همش قطره بدم دکتر می ...

لاکتیز خارجی  کانادایی 

البته ی نمونه آلمانی اش هم برام آوردن که تو ایران نیست فقط شرکت کانادایی اینجا پخش میشه

خیلی خوب بود قبل شیر یا بستنی یکی میخورد 

دکتر میگفت این آلرژی ها اگه رعایت نشه دور از جون بزرگسالی تبدیل به بیماریهای بدی میشه

یعنی دوسه ماه بعد دبگه به شیرت حساسیت نداست؟

تا یک سالگی رانیتیدین میدادم بهش ولی بنظر من شیر خودتو قط نکن خیلی فرق نمیکنه باش بساز تا یکسالو نه ده ماهگی بعد قط کن وگرنه رفلاکسیا خودشون ضعیفه بنیه شون اگه بش شیر خودت ندی جون نميگيره دیگه.من از شش ماهگی فقد شیر خودم خورد اما ای بچه ها هرشیری هم بدی اذیتن کلا تا از شیر گرفته بشن 

سلام پسر من یک ماه اسهال شدید داشت و  بی قراری و رفلاکس زیاد و مدفوع سبز و شل  داشت تمام متخصص اطفال بردم جواب نگرفتم بردم فوق تخصص گوارش گفت ک حساسیت لاکتوز است و دکتر گفت باید کل شیر خشک ها که معمولا منشاء آنها شیر گاو هست قطع کنید و شیر بز آن هم طبیعی و تاز ه بدون بسته بندی یا  شیر خشک  گلدن گات که بر پایه شیر بُز استفاده کنید که این شیر هم گرون و هم نایب و مزه تلخ داره من  شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از این شیر خشک هم هست. حال دخترم حالش فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال آنهم بخاطر معجزه شیر بز است شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین ، املاح گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر ( حدود 96 درصد مشابهت ) به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل دکتر مهبودی در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.

سلام پسر من یک ماه اسهال شدید داشت و  بی قراری و رفلاکس زیاد و مدفوع سبز و شل  داشت تمام متخصص اطفال بردم جواب نگرفتم بردم فوق تخصص گوارش گفت ک حساسیت لاکتوز است و دکتر گفت باید کل شیر خشک ها که معمولا منشاء آنها شیر گاو هست قطع کنید و شیر بز آن هم طبیعی و تاز ه بدون بسته بندی یا  شیر خشک  گلدن گات که بر پایه شیر بُز استفاده کنید که این شیر هم گرون و هم نایب و مزه تلخ داره من  شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از این شیر خشک هم هست. حال دخترم حالش فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال آنهم بخاطر معجزه شیر بز است شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین ، املاح گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر ( حدود 96 درصد مشابهت ) به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل دکتر مهبودی در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست