یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لمینت خوب نیست هم مضره هم غیر طبیعیه اونیکی رم اطلاعات خاصی ندارم
لمینیت اگه پیش دکتر خوب انجام بدی مضر نیست ولی خب بلیچینگ دندونای خودته دیگه طبیعی تره سفید هم میشه البته اونم باز باید جای خوب انجام بدی من خودم از دکتر اردلان صالحیان راضی ام
من یه ماه پیش بلچینگ انجام دادم. اگر دندون ها خیلی جرم داشته باشه اول باید جرم گیری انجام بشه بعد بلیچینگ بشه. من فردیس کرج زندگی میکنم رفتم پیش دکتر مصطفی عارف. سایت دارن داخل سایتشون ویدئو های آموزشی درباره بلیچینگ میذارن لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن اطلاعات خوبی میتونی به دست بیاری درباره قیمتش، معایبش، موندگاریش و ....
من یه ماه پیش بلچینگ انجام دادم. اگر دندون ها خیلی جرم داشته باشه اول باید جرم گیری انجام بشه بعد بلیچینگ بشه. من فردیس کرج زندگی میکنم رفتم پیش دکتر مصطفی عارف. سایت دارن داخل سایتشون ویدئو های آموزشی درباره بلیچینگ میذارن لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن اطلاعات خوبی میتونی به دست بیاری درباره قیمتش، معایبش، موندگاریش و ....