2777
2789

من دیروز ختم انعام شرکت کردم و یه روصه ای عم برا خانم فاطمه زهرا خونده شد من خیلی گریه کردم البته بعد مدتها . یه حاجتی داشتم و اون لحطه پناه بردم به خانوم فاطمه زهرا 

دبشب خواب دیدم سر یه سفره نشستم و که پلو خورشت قورمه سبزی بود بعد یکی از دخترخاله هام یه بشقاب پلو داد به دستم گویی من جا مونده بودم بعد نگاه کردم دیدم بغل دستم یه خانمه محجبه که یه نوزادتو بغل داره یه بشقاب غذا خیلی پرو پیمون تر تو دستشه بعد یهو نمیدونم چی گفت یادم نیست بعد یهو از خواب پریدم دیدم ساعت ۱۲ و نیم شبه بنظرتون تعبیرش چیه ؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

خیره انشالله 

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع خوابتون بیان گر اینه به اهلش یعنی همون اهل بیت و البته خداوند رجوع کنید و طلب نیاز کنید چون بهترین رو براتون در نظر گرفتن و به غیر اهلش و وسایل مادی و سرکتاب و .... رجوع نکنید که روزی زیادی عایدت نمیشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
در واقع خوابتون بیان گر اینه به اهلش یعنی همون اهل بیت و البته خداوند رجوع کنید و طلب نیاز کنید چون ...

ممنون دقیقا هم تو فکرم این بود برم پیش فالگیر ببینم میشه یا نه 

صبر کن 

حاجت روا مبشی ان شاءالله 

الهی خیر باشع برات 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
دیدین تاپیک آخرم و .... آخرش خانوم جواب رد داد بهم 😭😭💔💔

حاجتت چیه ؟

شایذ بتونم راهنماییت کنم 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
حاجتت چیه ؟شایذ بتونم راهنماییت کنم

وای عزیزم نمیتونم بگم  کل فامیل و دوست و همیایه میدونن بگم کلن شناسایی میشم از انگشت نما شدن خسته شدم 😭 کلن دیگه ول کردم همه چی رو 

وای عزیزم نمیتونم بگم کل فامیل و دوست و همیایه میدونن بگم کلن شناسایی میشم از انگشت نما شدن خسته شد ...

درخواست میدم تو خصوصی بگو 

یک چیز خوب معرفی میکنم

نمیشه گلم فک نکنم کسی بتونه برام کاری بکنه گلم 😭

باشه 

حتمااا دعای مقاتل بن سلیمان بخون

باشه حتمااا دعای مقاتل بن سلیمان بخون

دعا زیاد خوندم چله زیاد گرفتم و انواع توسل ها و نمازها رو خوندم 

میگن نکن اینکارو  جواب نمیده 

این کارا برای کساییه که خیلی به خدا نزدیک هستن نه هرکسی