2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال ابتداییمه . یبار خیلی دستشویی داشتم رفتم در دستشویی رو باز کردم دیدم معلممون نشسته .

یه لحظه نگاهامون توهم قفل شد درو بستم و فرار .

وسط راه یادم اومد سلام ندادم گفتم اِ زشت شداا 

برگشتم درو بازکردم گفتم سلام ببخشید .

بعد دوییدم رفتم .

راضی از اینکه دختر با ادبیم 😌

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

اول خودممم بگم

من همیشه میز اول میشستم ( تقریبا از این خرخونا بودم)

بعد در کلاس تهه کلاس بود

اجبار بود که زنگ تفریحا بریم حیاط منو دوستمم نرفته بودیم

من رو نیمکتمون دراز کشیده بودم و هی چرت و پرت میگفتم میخندیدیم😂 بقیه بچه هام هی میومدن یه چیز از کیفشون برمیداشتن باز میرفتن حیاط

بعد من همونجوری که چرت و پرت میگفتم و مثله حامله ها دراز کش بودم به دوستم گفتم پاشو بریم بیرون الان شاه میاد (فامیلیه ناظممون شاه مرادی بود😑)

بعد تا اومدم بلند شم یهو دیدم یکی میگه شاه اومد شما راحت باش😶 دیدم خودشه بالاسرم وایستاده :/

دیگه از اون روز به بعد هنوز نیاز به اپلاسیون پیدا نکردم