2821
2789
عنوان

خوشحالی واقعی

31 بازدید | 8 پست

به آدمایی که واقعا از ته دل خوشحال هستند حسودی میکنم وقتی میرم بیرون و همسن و سال های خودم رو می بینم که از ته دل میخندن احساس میکنم فقط من هستم که تو این برزخ گیر کردم تمام رفتار هام فیک هست لبخند. هام خنده هام همه فیک مجبوری و زوری

انگار همه خوشحالن جز من

همه موفق هستند جز من

همه یکیو دارن که دوستشون داره جز من

همه خوبن جز من

این احساس رو همیشه و هر لحظه داشتم نه الان

تو کل دوران زندگیم این طوری بودم

همیشه این حس رو داشتم که همه خوبن جز من

هیچ وقت این حس رو نداشتم که منم خوب و کافی هستم همش نقش بازی کردن 💔

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیای دیگه هم مثل شما خنده و ظاهرشون فیکهبرید پیش یه مشاور خوب وگرنه داغون میشید

خیلی وقت پیش رفتم گفت هیچ مشکلی نداری کلی هم بهم خندید

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

تمام مشکلاتی که از این نوع به وجود میاد بخاطر مقایسه کردن وزودباوری و یه کم حسودیه

این سه عامل دست به دست هم میدن تا از شما یه آدم افسرده بسازن

با خودتون این کار رو نکنین

تمام مشکلاتی که از این نوع به وجود میاد بخاطر مقایسه کردن وزودباوری و یه کم حسودیهاین سه عامل دست به ...

اره بشدت اهل مقایسه هستم با همه خودم رو مقایسه میکنم ۹۰ درصد از لحاظ ظاهری و قیافه

جدیدا با یه دختری دوست شدم خیلی پولدار هست همش خودم رو باهاش مقایسه میکنم

اره بشدت اهل مقایسه هستم با همه خودم رو مقایسه میکنم ۹۰ درصد از لحاظ ظاهری و قیافه جدیدا با یه دختری ...

من به عنوان یه مشاور دارم اینو بهتون میگم که دارین باد پای خودتون وارد دنیای افسردگی و انزوا میشین، دست از مقایسه بردارین و حتی المکان با هم ترازای خودتون معاشرت کنین تا کمتر آسیب ببینین، یا تلاش کنین به سطح اونا برسین و این خیلی خوبه همیشه با یه پله از خودتون بالاتر ارتباط داشته باشین به شرطی که رقابت و تلاش کنین که از اون بالا تر بری نه ازش برای خودت سوهان روح بسازی

من خود گذشتمو میخوام دختر شاد و پرانرژی و امیدوارم و آرزو داشت و تلاش میکرد و خوشگل بود و بهترین لباس هارو میپوشید با ارزش بود آرزوی مرگ نداشت شرمنده دلش نبود

من پارسال یه دوران عقد ناموفق سرم اومد اونم بگم مثل فیلم های کلید اسرار طلاق گرفتم بعدش واسه همین دلم گذشتمو میخواد احمق نبودم شاید بودم الان دیگه پخته شدم نیستم