گاهی تصادفا تو شرایط بد سین میکنی اما وقت جواب نداری مثلا منتظر ماشینی یا بیان دنبالت دودقیقه تو نت میچرخی الکی یهو دستت میره رو یه چیزی سین میشه ولی میدونی فرصت دوساعت حال و احوال نداری
انلاین بودنم ممکنه سرگرم مکالمه خیلی مهمی با کسی باشی مثلا کاری
من یادم میره . چون موقعی که تمرکز میکنم رو کارم گوشیم رو حالته پروازه بعد میبینم چندتا پیام اومده و تماس بی پاسخ دارم میام نگاه میکنم میگم از مهمترین شروع میکنم جواب دادن بعد یدفه دستم بند کاری میشه و میرم سراغ کارای خونه و ... دیگه یهو چند ساعت بعد میام سروقت گوشی باز پیام اومده اسم اون بنده خدا میره پایین لیست و چون پیامشم باز کردم نوتیفیکیشن نداره که حواسم باشه تازه بعد چند ساعت یا روز دیگه یادم میوفته ای وای فالانی پیام داده بودا حتی مواردی که بیکارم دارم عکس پروفایل میبینم میگم ا چرا فالانی اسمش اینجاست نگاه میکنم میبینم وای چند روز قبل پیام داده و کلی عذر خواهی میکنم دیگه کلا دوستان و آشنایان حواس پرتی من دستشونه 😌
منتظر پسره است ۲۴ ساعت ولی اون پیغام نمیده بقیه هم مهم نیستن
ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
من خودم هرکی بدونم واقعا شرایط نداره سعی میکنم ساعتی که میدونم هس پیام بدم صحبت کنیم کسیم که بیخودی دیرسین کنه من بدونم برای کلاس گذاشته حساب میکنم چقد دیرتر سین کرد من دوبرابرش وقت میزارم بعد جوابشو میدم
اصلا اونجوری نیسم گوشی دستم باشه جواب میدم همون لحظه ولی بستگی به این داره کی هس و رفتارش بامن چجوری ...
والا گفتم بالاتر من چون اکثرا خونه کار میکنم تمرکز که میکنم روکار گوشیمو میزارم حالت پرواز بعدا میبینم چندتا پیام واتس آپ برام اومده میام سین میکنم همرو بعد یکم دیر تر اس ام اس تماس بی پاسخا میاد میرم اونا را میبینم شروع میکنم به زنگ زدن و در همین بین یموقع دستم بنده کارا خونه میشه و همزمان حرف زدن دیگه یادم میره چند نفر پیام داده بودن چی میخواستن بعد میام سر گوشی پیام های جدید اومده اسم طرف میره پایین لیست و چون سین کردم نوتیفیکیشن هم نداره متوجه بشم ممکنه یکی دو نفر پیش بیاد که یادم رفته جواب بدم و دیر متوجه بشم حالا اگر شما دوست یا آشنای من باشی کلا شما هم دیگه پیام ندی منم حواس پرت خلاصه قسمت نمیشه چت کنیم 😌😁