2777
2789

امشب داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم گفت قراره خونشونو رنگ کنن و یکماه میخواد بره خونه مادر شوهرش و ازونجایی که مادر شوهرش خیلی وسواسیه و غذای هیچکسو ب جز خودش قبول نداره قراره تو این ی ماه فقط دستپخت مادر شوهرشو بخوره

گفت مادرشوهرم دستپختش خیلی خوبه بااینکه میونه خوبی باهم ندارن ولی میگفت دستپخت مادر شوهرم از مامانم هم بهتره...همونجا ب خودم گفتم من واقعا حاضر نیستم یکماه فقط دستپخت مادر شوهرمو بخورم اخه بعضی غذاهاش واااقعا بده...اخه وقتی قیمه رو میپزه اخر سر روش شوید میریزه ک من واقعا دوست ندارم🤢یا تو سالا شیرازیش هویج میریزه😧

حالا شما چطور حاضرین یکماه فقط دستپخت مادر شوهرتونو بخورید؟؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با جون ودل....اگرم خوشمزه نبود ماستو نون میخورم....حله

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر

چقدر دیدگاه خیلی از نینی سایتیها به خونواده شوهر بدِ

حتی اگه دستشونو عسل کنن بذارن دهن عروس!

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

بله ....اتفاقا عالیه که یه نفر برامون غذا بپزه و ما فقط بخوریم.....با اینکه منم دستپخت مادرشوهرم عالی نیست اما خیلی خوبه که بپزه و من بخورم و زحمت آشپزی نکشم 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم