2777
2789
عنوان

حاضرین یکماه فقط دستپخت مادر شوهرتونو بخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 106 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله ....اتفاقا عالیه که یه نفر برامون غذا بپزه و ما فقط بخوریم.....با اینکه منم دستپخت مادرشوهرم عال ...

منم😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
چقدر دیدگاه خیلی از نینی سایتیها به خونواده شوهر بدِ حتی اگه دستشونو عسل کنن بذارن دهن عروس!

نه عزیزم منظور من این نبود ک همه ی غذاهاش بده یا اگر درست کنه من میذارم ی طرف دیگ و نمیخورم.‌‌...

فقط بعضی وقتا با غذاهاش کار عجیبی میکنه ک برای من قشنگ نیست

عوضش الان فهمیدم فقط مادرشوهرم نیست ک تو سالاد شیرازیش هویج میریزه همین الان ی دوستمون تو همین تاپیک گفت اونم این کارو میکنه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
آره میشه. ولی مسئله مهم تر اینه که مادرشوهرش 1 ماه اینارو نگه میداره؟؟؟؟؟ خداشاهده ما تعمیر اساسی تو ...

اره میگفت مادرشوهرم بااینکه باهام خوب نیست

ولی از خداشه ما یکماه باهاشون زندگی کنیم جون میونش با شوهرم و بچش عااالیه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
اگ عروس زن عموم بشم اره اگ‌عروس زن دایم‌بشم‌اونم‌خوبه دستپختش اره اک عروس خالم‌شدم‌خوبه بد نیس اگ‌عر ...

🤣👌🌷🌷

نه عزیزم منظور من این نبود ک همه ی غذاهاش بده یا اگر درست کنه من میذارم ی طرف دیگ و نمیخورم.‌‌... ف ...

کلا نه شما خیلی اینجا هستن که ی جوری از رفتار خونواده همسر ایراد میگیرن و به دید بد نگاه میکنن که انگار....

در صورتیکه اگه همون کار یا همون حرف رو خونواده خودشون بزنن لطف میدونن

از طرفی جالب که خودشون رو مالک شوهر میدونن و ازدواج از نظرشون یعنی این مرد کلا باید فراموش کنه خونواده ای داره و وظایفی یا حتی خونوادشو دوست داشته باشه وباهاشون وقت بگذرونه.....

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
اره میگفت مادرشوهرم بااینکه باهام خوب نیست ولی از خداشه ما یکماه باهاشون زندگی کنیم جون میونش با شو ...

همونه پس به خاطر پسرشون ارزش قائل میشن. شوهرم انقدر دلش شکست چون ما هیچ موقع ازشون هیچ توقعی نداشتیم و هیچ کاری نکردن برامون فقط 2 هفته مجبوری رفتیم تو خونشونم مثل کوزت کار میکردیم مواد غذایی و میوه و اینا هم میخریدیم اصلا هم کارای لوسی انجام نمیدادیم که بدشون بیاد ولی خب دیگه اینم شانس مایه

از خدامه

خیلی خوشمزن😍

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

ارههههه از خدامه بس که خووووووشمزه هست 😋😋😋😍

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢