2777
2789

ب خاطر موقعیت شغلی همسرم همیشه تو غربت زندگی کردم یعنی از خونواده ی خودم و همسرم دور هستیم

من با خانومِ یکی از همکاران همسرم ، ک چندین سال پیش ، توی یک شهرِمرزی زندگی می‌کردیم، خیلی صمیمی بودم ، اما ب خاطر موقعیت شغلی همسرم ، از دوستم  دور شدم ،  الان بعد گذشت تقریبا سه یا چهار سال ، دست تقدیر هر دوی ما رو توی یک شهر دیگه به هم رسونده.

همسر بنده مسئول کارگاهش هستن

و همسر دوستم جزو نیروهای همسرم محسوب می‌شن

این دوست من خیلی از اینجایی ک الان هستیم خوشش نمی‌آید البته منم همین طور ولی چاره چیه؟

خلاصه چند روز بود دائم گله و شکایت ک آره من خیلی ناراحتم ک شایان ساعت ۵ صبح می‌ره و ۹ شب میاد (فکر می کنیم اسم همسر دوستم شایان باشه )

چند باری هم تو حرف هاش ب مسئول کارگاه ک همسر بنده باشه بد و بیراه گفت ک من بهش حق دادم ولی اصلا بهش اجازه ندادم ک خدایی نکرده ب همسرم بی احترامی نکنه

من چرا بوشو حس نمیکنم😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موضوع رو با همسرم مطرح کردم و گفت باشه پیگیری می کنم ببینم چرا سرویس انقدر دیر میاد

ی شب ک ما رفته بودیم مایحتاج خونه رو بخریم دیدیم شایان خان هندزفری  ب گوش و گوشی ب دست شاد و خندان داره پیاده روی می‌کنه و همسرم گفت این از کارگاه هنوز خونه نرفتم چون لباسش رو عوض نکرده و هنوز کفش کار پاش بود

ما ازش رد شدیم همسرم عمدا دور زد و براش بوق زد و بهش فهماند ک دیدمش

فردا همسرم به شایان گفته بود اونجا چی کار می‌کردی شایان گفته بود سرم تو گوشی بوده متوجه نشدم کجا می‌رم درصورتی ک مسیر خونه ی دوستم نیم ساعت تا اونجا راه داشت و تابلو بود ک داره دروغ می‌گه