2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 35 پست
نه بابا بنده خدا دوسش دارم نمیخوام ناراحتش کنم فقط بعضی اوقات دلم میخواد جاش باشم

بیخیال دختر اینو که دوس داری جاش باشی رو اگه شوهرت احساس کنه که دیگه هیچی...اعتماد بنفس داشته باش خودتو دست کم نگیر یکار ارزشمند دیگرو یاد بگیرر خیلی خوب انجام بده ..تو زمین حریف بازی نکن..خخ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میپزم اونو جاریم میفروشه کیک کیک فوندانت و حرفه ای

خوب اون درآمد داره  شما تو کارهای دیگه ازش سبقت بگیر. جاری منم شاگرد آرایشگاه هست کلی هم کار میکنه ولی من نمیخوام مثل اون باشم میخوام برم خیاطی . فعلا به خاطر کرونا دست نگه داشتم شما هم تو کارهای دیگه خودت را بالا ببر هرچیزی که استعداد داری . اصلا فکر اینکه مثل اون باشی را نکن

💖عاشق خانواده ام هستم💖
نه بابا بنده خدا دوسش دارم نمیخوام ناراحتش کنم فقط بعضی اوقات دلم میخواد جاش باشم

خداییش منم دلم میخواد جای جاریم باشم ارایشگاه میره همیشه خونش تمیزه بچه هاش با ادب هستند کیک و شیرینی هم درس میکنه غذاهای جدید درس میکنه واقعا حسرتش را میخورم ولی میبینم خودش داره تلاش میکنه شما هم تلاش کن میتونی

💖عاشق خانواده ام هستم💖
خداییش منم دلم میخواد جای جاریم باشم ارایشگاه میره همیشه خونش تمیزه بچه هاش با ادب هستند کیک و شیرین ...

انشالله سعیمو میکنم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟