2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 35 پست

اینم حسادت دارهههه 

خب اون سرش خلوته تو با دو تا بچه اخه چه انتظاری داری از خودت عزیزم بیخیال 

میتونی تو هم یاد بگیری 

کیک نشد انواع دسر اونم نشد انواع غذا اونم نشد هزار تا کار دیگه حتی کتاب خوندن هم کلی حس خوب داره  خودت باش و لذت ببر کی میگه بی هنری همین که دو تا بچه رو داری بزرگ میکنی بیشترین هنره والا 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بله ولی خوب هم نیست ممکنه ناراحت بشه که دارم تقلید میکنم

چرا تقلید ادم برای خودش و بچه هاش باید بپزه . مثلا من کیک یا شیرینی میپزم به جاریم میگم یا بهش میدم . میگه طرز پختش چیه اونم میپزه یا برعکس من هم همینطور اون میپزه برام میاره 

💖عاشق خانواده ام هستم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینم حسادت دارهههه  خب اون سرش خلوته تو با دو تا بچه اخه چه انتظاری داری از خودت عزیزم بیخیال& ...

منه خاک بر سر تو کنکورم موندم میخونما ولی به هیج جا نمیرسم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

چرا تقلید ادم برای خودش و بچه هاش باید بپزه . مثلا من کیک یا شیرینی میپزم به جاریم میگم یا بهش میدم ...

میترسم ناراحت بشه 

از طرفی من نمیتونم مثل اون هزینه کنم بچه نداره و 4تومن حقوق شوهرشه

منه خاک بر سر تو کنکورم موندم میخونما ولی به هیج جا نمیرسم

میرسی اعتماد به نفست کمه 

افرین که به فکر کنکوری این خودش یه امتیاز بزرگه بچسب به کنکور کیک میخواهی چیکار 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اخه اون ماشالله حرفه ای بلده بو فوندانت و اینا  منم بلدم ولی نه خفن

یه گروه اموزش توواتساپ بود بزاربپرسم ببینم هست عضوش شو 

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙
چرا تقلید ادم برای خودش و بچه هاش باید بپزه . مثلا من کیک یا شیرینی میپزم به جاریم میگم یا بهش میدم ...

میپزم ولی شوهرم مثلا کیک ساده دوس داره اون فوندانت و ...درست میکنه

میرسی اعتماد به نفست کمه  افرین که به فکر کنکوری این خودش یه امتیاز بزرگه بچسب به کنکور کیک می ...

خخخخ اخه اگر بتونم

میترسم ناراحت بشه  از طرفی من نمیتونم مثل اون هزینه کنم بچه نداره و 4تومن حقوق شوهرشه

وای عزیزم هزینه نمیخواد یکم تخم مرغ و شکر و آرد که چیزی نیست من خودم هفته ای یه بار میپزم برای عصرونه بچه ها 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
متاسفم👎 یه آدم خوش‌قلب دیدیم بالاخره ببینم میتونی خرابش کنی اسی خانم شما باید بهترین خودت باشی

چ ربطی داره مگه رقابت چیز بدیه الان ایشون کیک‌پزیو یاد بگیره بده اگه رقابت نبود ک هیچی دیگه ربطیم به خوش قلبی نداره

خخخخ اخه اگر بتونم

میتونی بابا الان برای کرونا کلی ریزش داشته همه قبولن برو خیالت راحت

میپزم ولی شوهرم مثلا کیک ساده دوس داره اون فوندانت و ...درست میکنه

حالا که شوهرت ساده دوست داره به دل خودت و شوهرت باش . تو کارهای دیگه برتری کن . کارهای هنری چیزی . 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
چ ربطی داره مگه رقابت چیز بدیه الان ایشون کیک‌پزیو یاد بگیره بده اگه رقابت نبود ک هیچی دیگه ربطیم به ...

یجوری میگی انگار باید جاریا حسودی و چشم و همچشمی کنن

من اینجور برداشت کردم

اگرم اینجور نبوده عذر میخوام

وای عزیزم هزینه نمیخواد یکم تخم مرغ و شکر و آرد که چیزی نیست من خودم هفته ای یه بار میپزم برای عصرون ...

اره میپزم اونو جاریم میفروشه کیک

کیک فوندانت و حرفه ای