2777
2789
عنوان

کمکم کنید. لکه بینی دارم😔

421 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها

هفته ۹ بارداری هستم.  ۵ هفته یه سونو دادم که کیسه دیده شد و همه چی نرمال بود. شنبه میخواستم برم سونو قلب. امشب چند تا  لکه قهوه ای تیره دیدم😔

رفتم   بیمارستان گفت باید سونو بشی لکه بینی رو ما کاری نمیکنیم. برام سونو نوشت هر مطبی رفتم بسته بود. باید تا شنبه صبر کنم 

خیلی ناراحتم.  چی کار کنم

کسی بوده این شرایط رو داشته باشه و بعدش بارداری نرمال داشته باشه و بچه ش سلامت ب دنیا بیاد؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میترسم 😭

ن عزیزم استرس و نگرانی بدتره بیخیال باش قران بخون یه نذر بگیر حالا قران یا سفره صلوات ان شاءالله ک هیچی نیس لکه بینی منم داشتم ولی شدید ک نبود در حد یکی دو قطره

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

ن عزیزم استرس و نگرانی بدتره بیخیال باش قران بخون یه نذر بگیر حالا قران یا سفره صلوات ان شاءالله ک ه ...

حتما😍

دعا کن برام

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

دخترررر همه ک مثل هم حامله نمیشن هرکی تو طول بارداریش یه چیزایی تجربه میکنی توام اینطوریه چه میشه کرد بیخیال باباااااا

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒

امیدت به خدا باشه عزیزم انشالا چیزی نیست من خودم اینجوری نبودم ولی کسایی رو میشناسم که لکه بینی داشتن توبارداری ولی بچشونم سالم بدنیا اومده نگران نباش و استرس به خودت واردنکن

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔