سلام عزیزم . من ی پشت کنکوری ام ک خیلی ناامید شدم متاسفانه 😔من توی مدرسه ی عادی درس خوندم اما جز شاگرد زرنگ ها بودم و همیشه توی آزمونهای علمی توی منطقه نفر اول تا سوم میشدم و معدل نهاییم ۱۹.۶۵ شد ...
اینا رو گفتم ک بگم از اول ادم تنبلی نبودم ک حتی اونقدر زرنگ بودم ک روی من خیلی اطرافیان حساب باز کردن . اما وقتی با کنکور دست و پنجه کردم کم اوردم !! منی ک برای ۲۵ صدم نمره خودم رو میکشتم عقب کشیدم و جا زدم ! الان سال سومیه ک میخوام کنکور بدم . با خودم عهد کردم ک امسال رو بترکونم اما هنوز شروع نکردم و ۱۰ روز از برنامه ای ک نوشتم میگذره اما من هنوز شروع نکردم 😑هدفم پزشکی نبوده هیچ وقت ب معلمی یا پرستاری هم رضایت دارم اما.... منی ک ارادم زبان زد بود جوری گم و گور شدم تو خودم ک حتی از خیلی از بچه هایی ک از من از لحاظ درسی ضعیف تر بودن عقب افتادم !
الان خیلی ترسیدم ،ب خودم شک کردم ب تواناییام شک کردم . دیگه واقعن نمیدونم باید چیکار کنم !! خیلی شرمنده ی مامان بابام شدم . احساس تباهی و پوچی میکنم ...
خودم رو میتونم توی اکثر درسها بالا بکشم ب جز ریاضی ک واقعن نقطه ضعفمه و ازش میترسم ی جورایی و از طرفی هزینه ی کلاس رفتن رو ندارم و کلن شهر ما از نظر امکانات خیلی ضعیفه☹...
خلاصه اینا رو گفتم ک ازت کمک بگیرم توی تاپیکهات گفته بودی ک ۴۰۰۰ شدی ک رتبت خیلی عالیه و آرزوی خیلیا از جمله خودمه .
میشه روشهای درس خوندنت رو بهم بگی؟؟ میشه بهم کمک کنی ؟ میشه ساعت مطالعه و تعداد تستهات رو بهم بگی ؟
واقعن ب کمک ی ادمی مثل تو نیاز دارم 🍃🌸