2777
2789
عنوان

چیزی که تو زندگی .....

90 بازدید | 8 پست

کمکتون میکنه برای زندگی خب خیلی چیزا هست اما یکی از مهمتریناش کتاب راز اثر راندا برن. 

تا جایی که بتونم هر شب یه صحفه از این کتاب ارزشمندو میزارم تا باهم بخونیم شاید خیلیا این تاپیکو نبینن تا جایی که میتونین دوستاتو تگ کنین تا اولین بار در تاریخ نی نی سایت چیزی به جز خیانت و غیبت پربازدید بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم عزیزم خیلی متشکرم که این صفحات رو به اشتراک گذاشتی🧡

مستند راز هم جالبه 

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

سلام عزیزم . من ی پشت کنکوری ام ک خیلی ناامید شدم متاسفانه 😔من توی مدرسه ی عادی درس خوندم اما جز شاگرد زرنگ ها بودم و همیشه توی آزمونهای علمی توی منطقه نفر اول تا سوم میشدم و معدل نهاییم ۱۹.۶۵ شد ...

اینا رو گفتم ک بگم از اول ادم تنبلی نبودم ک حتی اونقدر زرنگ بودم ک روی من خیلی اطرافیان حساب باز کردن . اما وقتی با کنکور دست و پنجه کردم کم اوردم !! منی ک برای ۲۵ صدم نمره خودم رو میکشتم عقب کشیدم و جا زدم ! الان سال سومیه ک میخوام کنکور بدم . با خودم عهد کردم ک امسال رو بترکونم اما هنوز شروع نکردم و ۱۰ روز از برنامه ای ک نوشتم میگذره اما من هنوز شروع نکردم 😑هدفم پزشکی نبوده هیچ وقت ب معلمی یا پرستاری هم رضایت دارم اما.... منی ک ارادم زبان زد بود جوری گم و گور شدم تو خودم ک حتی از خیلی از بچه هایی ک از من از لحاظ درسی ضعیف تر بودن عقب افتادم ! 

الان خیلی ترسیدم ،ب خودم شک کردم ب تواناییام شک کردم . دیگه واقعن نمیدونم باید چیکار کنم !! خیلی شرمنده ی مامان بابام شدم . احساس تباهی و پوچی میکنم ...

خودم رو میتونم توی اکثر درسها بالا بکشم ب جز ریاضی ک واقعن نقطه ضعفمه و ازش میترسم ی جورایی و از طرفی هزینه ی کلاس رفتن رو ندارم و کلن شهر ما از نظر امکانات خیلی ضعیفه☹...

خلاصه اینا رو گفتم ک ازت کمک بگیرم توی تاپیکهات گفته بودی ک ۴۰۰۰ شدی ک رتبت خیلی عالیه و آرزوی خیلیا از جمله خودمه .

میشه روشهای درس خوندنت رو بهم بگی؟؟ میشه بهم کمک کنی ؟ میشه ساعت مطالعه و تعداد تستهات رو بهم بگی ؟ 

واقعن ب کمک ی ادمی مثل تو نیاز دارم 🍃🌸

سلام عزیزم . من ی پشت کنکوری ام ک خیلی ناامید شدم متاسفانه 😔من توی مدرسه ی عادی درس خوندم اما جز شا ...

عزی م من ساعت مظالعم راستش زیاد منظم نبود اما از همین الان خودتو بکش بالای ۷ساعت تا بهمن ماه خودتو برسون به بازه ی زمانی ۷_۹ساعت و عمیشههه اول کتابو عمقی بخون و بعدش تست بزن. تستات چند تایی باشه یعنی از۲ساعت درس خوندن ۱/۵درس خوندن و مفهومی خوندن ونیم ساعت تست اموزشی.    در مرحله دوم تست اموزشی برای مرور بزن یعنی نکاتشو یادداشت کن و در مرحله سوم که دوروز قبل از  ازمون ازمایشیت تستایی که در مزحله دوم هایلایت کردی و مهم هستن از اون مبحث رو با زمان بزن و نکات رو مرور کن این روش خیلی کمت میکنه 

سلام عزیزم . من ی پشت کنکوری ام ک خیلی ناامید شدم متاسفانه 😔من توی مدرسه ی عادی درس خوندم اما جز شا ...

و سعی کن ۷صبح بیدار بشی و ۸شروع کن به خوندن ۸_۱۰زیست.    ۱۰:۱۵_۱۲:۱۵فارسی/دینی/عربی/زبان 

که من ادبیات مبحثی رو پیشنهاد میدم.  

۱:۳۰_۳:۳۰شیمی.      ۳:۴۵_۵:۴۵دینی.    ۶_۸ریاضی./فیزیک 

۹_۱۱ عمومی. سبک تر بعدشم بخواب و تستای مهم رو حتما هایلایت کن